Decizia luată de Vlad Gherman, după ce el și Cristina Ciobănașu s-au despărțit

Publicat: 22 feb. 2021, 14:17 Autor: Andreea Voicu Vedete

Vlad Gherman a făcut mărturisiri la televizor, după ce el și Cristina Ciobănașu s-au despărțit, după o relație de nouă ani.

S-au plăcut, s-au iubit, dar acum căile lor amoroase se despart. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează un cuplu de ceva timp, iar acest lucru nu a fost deloc ușor pentru niciunul: au făcut anunțul pe rețelele de socializare, iar pentru o perioadă sunt nevoiți să mai locuiască împreună.

Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu a decis să meargă la psiholog pentru a-l ajuta să treacă peste această perioadă dificilă. Așa cum a mărturisit și actorul, anul 2020 a fost, într-adevăr, unul dificil pentru toată lumea, spunând că ”ne-a pus capac”.

”De-a lungul relației au fost foarte multe momente, apropo de ce spunea și Cris mai devreme și de ce am lăsat noi să se vadă. Normal, nu am vrut niciodată să postăm când eram supărați, normal. Totodată, în interviuri nu am spus niciodată că e relația roz și perfectă. Au fost momente, au fost suișuri și coborâșuri ca-n orice relație, dar da, au fost discuții pe care întotdeauna am reușit să le rezolvăm, doar că se acumulează și a fost evident anul 2020, care ne-a pus capac”, a declarat Vlad Gherman la ”Observator”, de la Antena 1.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit

După o relație de mai bine de nouă ani, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit. Anunțul l-au făcut chiar pe rețelele de socializare. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri de la noi, apărând împreună în diferite seriale românești. Dar astăzi, cei doi au făcut un anunț care a întristat multe persoane: se despart, după atâția ani de relație.

Cei doi au anunțat că nu mai formează un cuplu, iar după nouă ani de relație au decis să rămână prieteni.

”Ăsta o să fie un video diferit, greu de făcut și cu atât mai greu de digerat, însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre voi ați și crescut alături de noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Cris și cu mine ne-am despărțit”, a Vlad Gherman pe Instagram.

”Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate, însă rămânem prieteni”, a continuat Cristina Ciobănașu.

Sursă foto:   rețele de socializare

Publicat: 22 feb. 2021, 14:17 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă