Decizia luată de Meghan Markle, după ce ea și Prințul Harry s-au achitat față de Familia Regală

Publicat: 13 Sep. 2020, 12:32 Vedete

Recent, Prințul Harry și Meghan Markle și-au plătit datoria față de Casa Regală, astfel ”descotorosindu-se” de orice obligație pe care ar mai fi avut-o, după ce au plecat.

După acest episod, Meghan Markle a luat o decizie surprinzătoare, dorind să le ofere femeilor, în continuare, o doză de încredere și recunoștință. Astfel că, Ducesa de Sussex în vârstă de 39 de ani a demarat o campanie prin intermediul organizației Smart Works care ajută femeile care sunt șomere și vulnerabile. Prin această campanie, se dorește a le îmbrăca pentru interviuri și a le oferi pregătire, cu ajutorul oamenilor cu experiență din industrie. Recent, a semnat un acord de 150 de milioane de dolari cu Netflix.

„Oamenii pot spune că Smart Works se referă la haine, dar chiar nu e aşa… toate aceste lucruri sprijină ce este important, şi se află în interiorul nostru, şi este cel mai bun accesoriu. Este încrederea”, spunea Meghan Markle.

Prințul Harry nu a mai primit bani de la Prințul Charles

Pentru Prințul Harry, cei 2.4 milioane de lire sterline nu reprezintă un împrumut de la o națiune generoasă încântată să ajute cuplul regal, ci o problemă, un impediment. Acesta s-a aflat în situația de a restitui circa 18.000 de lire sterline lunar. Mai mult decât atât, Prințul Harry nu mai este sprijinit financiar de către tatăl lui, Prințul Charles, Ducele de Wales. Decizia de restituire a banilor vine în urma unui acord de producție semnat cu Netflix. Totuși, datoria ar putea fi plătită direct, având în vedere că averea lui ajunge la 20 de milioane de lire sterline. Acum, însă, atât el, cât și Meghan Markle au scăpat de datoria pe care o aveau față de Familia Regală.

„În mod clar, oricine a împrumutat numerarul contribuabililor trebuie să îl ramburseze cât mai repede posibil. 2,4 milioane de lire sterline sunt foarte mult și, chiar dacă ați rambursa 250.000 de lire sterline pe an, ar dura încă un deceniu”, spune Sir Geoffrey Clifton-Brown.

Publicat: 13 Sep. 2020, 12:32 Vedete
Pe aceeași temă