De ce Regina Elisabeta nu participa la botezul lui Archie! Vestea i-a socat pe fani

Publicat: 05 Jul. 2019, 15:37 Vedete

Suverana Angliei nu va participa la crestinarea stranepotului sau. Vestea a venit de curand, din partea reprezentantilor regali.

Botezul lui Archie Mountbatten-Windsor va avea loc in doar o zi, la Castelul Windsor, din Marea Britanie. Vestea ca Regina nu va participa la crestinarea fiului printului Harry cu Meghan a starnit reactii.

Fanii familiei regale s-au declarat profund nemultumiti de alegerile suveranei. Botezul regal va avea loc sambata, pe 6 iulie 2019. Pana in ziua cea mare, nu vor fi dezvaluite nici macar numele nasilor. Regina Elisabeta a anuntat ca nu va asista la momentul cat se poate de fericit.

Regina Elisabeta nu participa la botezul lui Archie!

Se pare ca schimbarile au fost facute pe ultima suta de metri. Desi in interiorul casei regale se stia cand va fi Archie botezat, aceasta va avea alte planuri de onorat. Este asteptat ca la botezul regal al fiului lui Meghan sa fie prezente si staruri de la Hollywood.

Mult timp s-a zvonit ca George Clooney ar putea deveni nasul micutului, dar vestea nu a fost confirmata. Cei doi impart chiar si aceeasi zi de nastere, pentru ca Archie a venit pe lume pe data de 6 mai 2019. Botezul va fi oficiat cand acesta va implini doua luni de viata.

Ceremonia de crestinare va avea loc in capela privata, situata in interiorul Castelului Windsor, si nu in Capela St. George. Anul trecut, Printul Harry si Meghan s-au casatorit in respectivul lacas de cult.

In mod traditional, copiii din familia regala britanica au cel putin sase nasi! De cele mai multe ori sunt rude, prieteni sau apropiati ai parintilor si familiei. Numele lor sunt anuntate cu doar cateva ore inainte de botez.

La botez vor fi prezente nu mai putin de 25 de persoane, dar Suverana Angliei nu se va afla printre invitati. Aceasta are programat un alt eveniment in respectiva zi, si trebuie sa isi onoreze indatoririle regale. Nici un membru al presei nu va avea acces la eveniment. Ducii de Sussex vor fi cei care vor oferi imagini de la botezul micutului Archie.

Chris Allerton va fi fotograful oficial al evenimentului. Acesta a fost si cel care a realizat pozele la nunta dintre Harry si Meghan, de anul trecut, dar si in momentul in care Archie a fost prezentat in mod oficial Reginei Elisabeta a II-a.

sursa: mirror.co.uk

Publicat: 05 Jul. 2019, 15:37 Vedete
Pe aceeași temă