De ce Prințul Harry este îngrijorat de starea de sănătate a soției sale, Meghan Markle

Publicat: 15 apr. 2021, 15:55 Autor: Andreea Voicu Vedete

Prințul Harry se află acum în Marea Britanie, după ce Prințul Philip a murit în urmă cu câteva zile, la vârsta de 99 de ani. Meghan Markle a primit ”interzis”, deoarece este gravidă și nu trebuie să riște. Dar de ce este Prințul Harry îngrijorat de starea de sănătate a soției sale?

Prințul Harry se află acum în Marea Britanie, după ce soțul Reginei Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 99 de ani. Meghan Markle a fost nevoită să rămână la vila din Montecito, după ce medicul i-a recomandată să nu călătorească, având în vedere faptul că este gravidă pentru a doua oară. Prințul Harry și soția sa așteaptă o fetiță!

„Îi lipsesc cu adevărat Meghan și Archie și vorbește cu ei pe FaceTime în fiecare zi pentru a vedea ce fac. De fapt, discută cu Meghan de câteva ori pe zi, el își face griji că a lăsat-o singură în timp ce sarcina este atât de înaintată”, a spus o sursă pentru US Weekly.

Prințul Harry a venit la înmormântarea Prințului Philip

Prințul Philip va fi înmormântat sâmbătă, în data de 17 aprilie. Prințul Harry vrea să participe la înmormântarea Prințului Philip, astfel că s-a și întors în Marea Britanie pentru ceremonia funerară. Pe de altă parte, soția lui, Meghan Markle, nu va fi prezentă acolo, având în vedere faptul că este gravidă pentru a doua oară, iar medicul ei a sfătuit-o să rămână acasă: ”Ducele de Sussex intenționează să participe. Ducesa de Sussex a fost sfătuită de medicul ei să nu călătorească. Deci, Ducele va participa”.

La înmormântarea Prințului Philip vor participa 30 de persoane, așa cum prevede acum măsura luată de autorități în pandemia de coronavirus, arată People. Ceremonia va fi în data de 17 aprilie.

„Harry va face absolut tot posibilul să se întoarcă în Marea Britanie și să fie alături de familia sa. El nu își dorește altceva decât să fie acolo pentru familia sa, în special pentru bunica lui, în aceste momente dureroase. Meghan este însărcinată, așa că ea trebuie să vorbească cu medicii pentru a-și da seama dacă este sigur să călătorească, dar cred că Harry va pleca acolo cu siguranță”, au transmis sursele.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 15 apr. 2021, 15:55 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă