De ce nu își face Mihai Albu iubită! Acesta este adevăratul motiv: „Să ma duc cu vreo boală acasă…”

Publicat: 16 dec. 2022, 13:54 Autor: Camelia Vedete

De ce nu își face Mihai Albu iubită! Designerul de pantofi Mihai Albu a vorbit despre viața lui amoroasă, dar și ce relație are cu Mikaela, fiica sa, în prag de sărbători. 

Designer-ul recunoaște că veniturile s-au redus considerabil comparativ cu perioada de glorie: “Jumătate! N-au fost evenimente, n-au fost nunți, n-au fost evenimente speciale (…) s-a cheltuit mai puțin, au pus preț pe înfățișare mai puțin (n.r. “femeile”), s-a simțit foarte tare (…) suntem încă sub presiune!”

De ce nu își face Mihai Albu iubită

Fostul soț al Iuliei Albu declară chiar că a fost forțat să ia măsuri pentru a putea supraviețui, începând să creeze încălțăminte de zi cu zi, chiar și pantofi sport: “Concurența este într-adevăr foarte mare pe încălțămintea de stradă, cea de toată ziua (…) sunt brandurile cele mari care își permit niște prețuri chiar foarte mici cu tehnologie de ultimă oră, astea nu-mi sunt la îndemână. 

În vara anului curent, Mihai Albu declara că se simte pregătit pentru o nouă căsătorie, însă acum pretinde că este singur.

“Nu, nu este cineva în viața mea în momentul ăsta! (…) Sunt atâtea probleme, am evitat ieșirile, am evitat cât de cât să ma expun inutil, mai ales că mama mea are 94 de ani, să nu circul prea mult, să ma duc cu vreo boală acasă…”, a mai adăugat Mihai Albu. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Mihai Albu, mesaj dureros de ziua fiicei lui

Mihai Albu a postat un mesaj trist de ziua fiicei lui, Mikaela. Se pare că, fetița lui și a Iuliei Albu și-a petrecut ziua de naștere departe de el.

Mihai Albu a scris pe rețelele de socializare un mesaj despre ziua fiicei lui. I-a făcut o urare frumoasă, dar a specificat și faptul că Mikaela este departe de el anul acesta.

„Astăzi, Mikaela împlinește 13 ani. Anul trecut i-am organizat o frumoasă petrecere cu mulți invitați, anul acesta m-a anunțat că va avea o petrecere inedită de care era tare încântată. La mulți ani, minunea mea!”, a notat creatorul de pantofi.

Se pare că Mikaela a sărbătorit evenimentul alături de mama ei. Și Iulia Albu a postat la rândul ei un mesaj pe rețelele de socializare.

„13 ani sărbătoriți… în balon! De ce nu? Niciodată nu am crezut în cadouri scumpe și inutile. Copiii au nevoie de EXPERIENȚE unice. Prima dată când înveți un skill nou, prima noapte dormită în cort, în mijlocul naturii, prima dată când vezi marea. Experiențe trăite alături de familie, de prieteni. Nu uitați să vă iubiți copiii și mai ales să le spuneți asta… DES!”, a scris Iulia Albu pe Facebook, în dreptul unei fotografii recente cu Mikaela.

Publicat: 16 dec. 2022, 13:54 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă