Motivul dureros pentru care Mihai Albu evită să-și facă o iubită: ”Sunt atâtea probleme…”

Publicat: 20 dec. 2021, 12:22 Autor: Maria Apostol Vedete

Designerul de pantofi Mihai Albu a vorbit despre viața lui amoroasă, dar și ce relație are cu Mikaela, fiica sa, în prag de sărbători. 

Designer-ul recunoaște că veniturile s-au redus considerabil comparativ cu perioada de glorie: “Jumătate! N-au fost evenimente, n-au fost nunți, n-au fost evenimente speciale (…) s-a cheltuit mai puțin, au pus preț pe înfățișare mai puțin (n.r. “femeile”), s-a simțit foarte tare (…) suntem încă sub presiune!”

Fostul soț al Iuliei Albu declară chiar că a fost forțat să ia măsuri pentru a putea supraviețui, începând să creeze încălțăminte de zi cu zi, chiar și pantofi sport: “Concurența este într-adevăr foarte mare pe încălțămintea de stradă, cea de toată ziua (…) sunt brandurile cele mari care își permit niște prețuri chiar foarte mici cu tehnologie de ultimă oră, astea nu-mi sunt la îndemână. 

În vara anului curent, Mihai Albu declara că se simte pregătit pentru o nouă căsătorie, însă acum pretinde că este singur.

“Nu, nu este cineva în viața mea în momentul ăsta! (…) Sunt atâtea probleme, am evitat ieșirile, am evitat cât de cât să ma expun inutil, mai ales că mama mea are 94 de ani, să nu circul prea mult, să ma duc cu vreo boală acasă…”, a mai adăugat Mihai Albu. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

De ce au divorțat Mihai și Iulia Albu

Au trecut nouă ani de când Iulia Albu și Mihai Albu și-au spus adio. Criticul de modă a mărturisit, acum, care este adevăratul motiv pentru care s-a ajuns la divorț.

Noi am divorțat amiabil, la notar. Nu am avut discuții, nu am avut negocieri. E așa de greu să dai un verdict despre ceea ce nu merge într-o relație. Cred că nu eram compatibili, asta este simplul adevăr. Și în momentul în care nu ești compatibil cu persoana de lângă tine nu poți să construiești ceva pentru totdeauna”, a spus Iulia Albu.

Publicat: 20 dec. 2021, 12:22 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă