De ce Dan Bittman nu a cerut-o de soție pe Mihaela Rădulescu: ”E mai bine să spui de la început”

Publicat: 22 feb. 2021, 11:03 Autor: Andreea Voicu Vedete

Dani Bittman și Mihaela Rădulescu au avut în trecut o legătură care nu s-a concretizat în sensul unei căsătorii. Artistul a mărturisit care a fost motivul pentru care nu a cerut-o de soție pe frumoasa vedetă.

Artistul Dan Bittman a vorbit deschis despre trecut și prezent, răspunzând la o întrebare pe care multe persoane și-au pus-o: de ce bărbatul nu a cerut-o niciodată de soție pe Mihaela Rădulescu? Așa cum mărturisește și solistul, vedeta avea un spirit independent, lucru ce a condus spre o relație deschisă.

„Mihaela era o fire independentă, iar eu m-am prins de lucrul acesta. Acum și-a găsit un echilibru, e cu un tip de mulți ani. De la bun început, am zis că este o relație deschisă. Ne-am plăcut unul pe celălalt, dar nu am crezut că vom putea merge mai departe. E mai bine să spui de la început”, a spus Dan Bittman, arată Cancan.

Pe de altă parte, Dan Bittman și-ar fi dorit să se căsătorească cu Liliana, cea alături de care are trei copii frumoși: „La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul”.

Dan Bittman, declarații despre căsătorie

Artistul a dezvășuit totodată, motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată.

”Nu m-am căsătorit niciodată, pentru că nu m-a vrut nimeni. Cine să vrea așa ceva? Nici n-a fost nevoie să le întreb. Toate m-au stors de energie, până la ultima picătură. Căsnicia e o instituție, să fim serioși. Trebuie să stai, e cu declarații, te complici”, a spus el.

Cântărețul a dezvăluit câte inele de logodnă a oferit de-a lungul timpului:”Doamna căreia i-am oferit inelul cred că l-a și pierdut, l-a aruncat. Și atunci era o poveste foarte amplă între noi, pasională și când am aflat… Am pierdut șirul inelelor oferite. Îmi place să fac cadouri, chiar dacă nu au neapărat legătură cu o relație, cu dragostea”, a declarat acesta.

„Toate mi-au găsit defectele, pentru că nici eu nu am făcut vreun efort să se ascund. Adică mai bine negociam și spuneam: „uite, dragostea mea, eu îmi fac singur cafeaua dimineață, nu are rost să te împiedici tu prin bucătărie”. Mai nou gătesc. Toate vor să mă ia de bărbat pentru că gătesc, fac curat, spăl. E o ordine încât toate zic că mă vor”, a încheiat Dan Bittman.

Sursă foto: capturi video

Publicat: 22 feb. 2021, 11:03 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă