De ce Andreea Bălan nu mai poate face copii! Cântăreței îi era teamă că va fi respinsă de iubit când va afla

Publicat: 26 Jun. 2021, 16:10 Vedete

Andreea Bălan are două fetițe superbe, iar din anul 2019, din cauza problemelor medicale, cântăreața a aflat faptul că nu mai poate face copii. După ce a devenit mămică pentru a doua oară, a suferit complicații, astfel că medicii i-au interzis să mai aducă pe lume copii, pentru că poate fi în pericol, din nou.

În urmă cu doi ani, Andreea Bălan a născut pentru a doua oară, însă atunci a avut parte de complicații, iar medicii au anunțat-o că, din cauza problemelor de sănătate, nu va mai putea face copii. În anul 2019, celebra cântăreață a adus pe lume cel de-al doilea copil, dar apoi aceasta a intrat în stop cardio-respirator. Medicii i-au salvat viața, iar familia stătea cu sufletul la gură să afle verdictul medicilor. După ce și-a revenit și a ajuns acasă cu cea de-a doua fetiță, Andreea Bălan a avut probleme în căsnicia ei cu actorul George Burcea. Ulterior, cei doi s-au despărțit, iar în prezent, artista este într-o relație cu Tiberiu Argint.

Potrivit Cancan, Andreei Bălan îi era teamă că va fi respinsă atunci când iubitul ei va afla că nu mai poate face copii.

„Ea nu mai poate face copii, iar iubitul ei trebuia să știe asta. Ideea e că poate și el își dorește copii, pentru că e tânăr, totuși, iar Andreea nu poate avea copii. Asta era frica ei cea mai mare, să fie respinsă din acest motiv. Poate vor găsi o soluție. Tiberiu chiar ține la Andreea și a ajutat-o să își învingă această frică”, a declarat un apropiat al celor doi, acum ceva timp.

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea

Au trecut printr-un „război” cei doi, până în momentul în care au reușit să ajungă la un consens. Andreea Bălan a mărturisit că a avut putere în suflet să îl ierte pe George Burcea, tatăl copiilor ei. Chiar dacă despărțirea a fost una cu ”scântei”, mai ales că se aflau ”în etape diferite în viață”, Andreea Bălan a mărturisit că nu regretă absolut nimic, citează Cancan.

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate.

Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc. Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a declarat Andreea Bălan.

sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 26 Jun. 2021, 16:10 Vedete
Pe aceeași temă