Ce scrisoare emoționantă a primit Andreea Bălan de la o fetiță de 11 ani!

Publicat: 23 Jun. 2021, 10:44 Vedete

Andreea Bălan a primit o scrisoare din partea unei fetiți de 11 ani care a emoționat-o extrem de tare! Cântăreața a și postat pe rețelele de socializare surpriza pe care a primit-o.

Andreea Bălan a primit o scrisoare foarte frumoasă din partea unui copil în vârstă de 11 ani prin care i-a transmis toate admirațiile și vorbele frumoase! Ioana, o elevă din Buzău, a dorit să îi scrie Andreei Bălan câteva rânduri pentru a-și arăta recunoștința pentru cariera sa și pentru melodiile care încântă milioane de inimi. Jurata de la ”Te cunosc de undeva!” a fost foarte emoționată de gestul pe care micuța l-a făcut față de ea.

“Dragă Andreea,
Vrea să îți spun că te admir! Ești o femeie bună, puternică, ambițioasă, talentată! Sunt o mare fană! Salutări Clarei și Ellei! Sunt niște îngerași! Sunt norocoasă că îți pot da această scrisoare.
Cu drag, Ioana”, a scris fetița pe o bucată de foaie, arată Cancan.

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea

Au trecut printr-un „război” cei doi, până în momentul în care au reușit să ajungă la un consens. Andreea Bălan a mărturisit că a avut putere în suflet să îl ierte pe George Burcea, tatăl copiilor ei. Chiar dacă despărțirea a fost una cu ”scântei”, mai ales că se aflau ”în etape diferite în viață”, Andreea Bălan a mărturisit că nu regretă absolut nimic, citează Cancan.

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate.

Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc. Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a declarat Andreea Bălan.

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 23 Jun. 2021, 10:44 Vedete
Pe aceeași temă