De când și-a pus silicoane, Barbie de România strâmbă din nas la toți bărbații! Iubitul actual o plictisește atât de rău, încât îi dă cu praf de mers pe stradă

Publicat: 12 mai 2020, 20:02 Autor: Maria Apostol Vedete

Un leșin regizat ca la carte a făcut-o celebră pe Sabrina Fabian, pe care o recunoașteți de pe scena X Factor, acolo unde s-a și consumat momentul mai sus amintit. Dincolo de toate, faptul că seamănă cu o păpușă Barbie a devenit o ”țintă” interesantă pentru mulți bărbați. Iar de-aici începe adevărata poveste…

După apariția fulgerătoare de pe TV, Barbie de România a devenit o prezență constantă în high life-ul bucureștean, la tot felul de petreceri nocturne la care venea însoțită de vreo prietenă de-a ei. Ușor, ușor a prins gustul distracției și a schimbat și anturajul. A început să cunoască băieți, însă deși nu avea prea multă experiență, așteptările ei au fost mereu foarte mari.

Nu am avut foarte multe relaţii, dar am învăţat câte ceva din toate. Viitorul meu iubit trebuie să fie înalt, să mă facă să râd şi să vorbească la fel de mult ca mine. Nu aş putea să stau cu o stâncă lângă mine. Îmi doresc foarte tare un bărbat matur lângă mine. Băieţii de acum sunt imaturi şi nu vor relaţii lungi. Eu vreau totul sau nimic„, a declarat în trecut Barbie.

Ca să fie sigură că nu seacă balta de pește, a făcut o investiție destul de mare într-o pereche de silicoane care o fac foarte ușor remarcată. Și de-atunci a tot testat terenuri, dar nici gând de vreo relație serioasă.

Paparazzii CIAO au surprins-o recent la o plimbare alături de noul iubit, un tânăr cu ceva ani mai mulți decât ea, care părea, săracul, că nu știe cum să-i mai intre în grații.

Îmbrăcată cu o rochiță sofisticată, și fără sutien, Barbie și-a scos câinele la plimbare, dar nici urmă de chef când venea vorba să-i răspundă iubitului la întrebări. Fața aproape că i se acrea ca murăturile în oțet de fiecare dată când tânărul încerca o apropiere.

Majoritatea timpului a luat chiar un mare avânt în fața lui, probabil sătulă să-l asculte.

 

Publicat: 12 mai 2020, 20:02 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă