EXCLUSIV | Ce a pățit Nick Casciaro la nas + Cine îl împinge de la spate în muzică pe artistul italian

Publicat: 20 ian. 2023, 11:07 Autor: Dora Bazavan Vedete

Nick Casciaro, preferatul Loredanei de la X Factor România, este pe cai mari.

Ce a pățit Nick Casciaro la nas. Pregătește noi surprize pentru admiratoarele sale, va merge în câteva turnee cu destinații pe care abia așteaptă să le descopere, dar până atunci ne-a povestit pentru Ciao.ro ce nu știam încă despre el. Tânărul artist italian care face furori în România și-a luat o binemeritată pauză în luna ianuarie. Nick Casciaro nu și-a propus doar să se odihnească la începutul anului 2023, ci să își rezolve. Și o problemă de sănătate mai veche, acesta fiind supus unei intervenții chirurgicale la nas, pentru deviație de sept. Operație suferită de artist la o clinică privată din Italia.

Nick, cât de mult îți place să cânți în România?

Am spus-o de mai multe ori și chiar cred asta pe cuvânt. De fiecare dată când mă întorc în România, mă simt acasă aici și mă întorc mereu cu mare bucurie în această țară.

Îți imaginai să ajungi aici într-un timp atât de scurt? Să ai așa succes la noi, să te iubească românii și mai ales româncele?

În realitate consider că abia mi-am început cariera. Mai ales în România. Lucrez de mai mulți ani în acest domeniu al muzicii. Ca profesionist, mai mult sau mai puțin din 2014. Au fost și multe încercări și un drum lung de parcurs până să ajung la X Factor România. După ce am câștigat X Factor România am ajuns într-un punct important în cariera mea. Dar este doar începutul. Drumul e lung și sunt multe obiective de punctat și „medalii” de obținut.

Ce surprize pregătești pentru publicul din România?

În curând vor fi multe noutăți frumoase în ceea ce privește colaborarea mea cu Cat Music. În scurt timp o să apară și noul meu videoclip pentru noul meu single, clip regizat de Petre Năstase și produs de Cat Music. Va fi un proiect în limba italiană, plin de dragoste, de viață, de emoție. Abia aștept!

Ce a pățit Nick Casciaro la nas

Ai fost văzut cântând alături de Ramona Bădescu! Pregătiți un proiect muzical împreună?

Ramona este o mare profesionistă, o persoană dulce, adevărată, curată și plină de inițiative. Ne-am întâlnit să discutăm despre o colaborare și în curând vor veni și noutăți frumoase în acest sens.

Ești nedespărțit de tatăl tău care acoperă acum cumva și rolul de manager al tău! Cât de bine vă înțelegeți? V-ați contrazis vreodată din cauza pasiunii tale pentru muzică?

De ceva timp îi cer ajutorul tatălui meu. Înainte de toate el îmi vrea binele și m-a susținut în toate alegerile mele. Dimpotrivă, el a fost cel care m-a împins de la spate și m-a ambiționat ca să nu îmi abandonez visul.

El fiind tatăl meu, mă pot baza orbește pe el. Avem o relație foarte frumoasă, puternică și adevărată dar care duce uneori și la momente mai tensionate. Câteodată e greu să cobori de la raportul de tată-fiu, la cel de manager-artist, să le combini. Dar recunosc că totul merge bine. Suntem o echipă foarte puternică și învățăm și creștem împreună în acest mediu magic și uneori dificil. Ne considerăm oameni de onoare  și familia noastră este foarte puternică și unită.

Cu cine semeni mai mult, cu mama ta sau cu tatăl tău?

Cred că sunt un mix frumos între ei doi! Cu siguranță am luat multe lucruri de la tatăl meu, el este mereu modelul meu, dar am multe în comun și cu mama mea, în mod special la gusturi.

Unde ai petrecut sărbătorile de iarnă?

Sărbătorile le-am petrecut acasă, în Italia, cu familia mea. În ultimul an am călătorit foarte mult și acum am ales să stau acasă pentru a mă dedica familiei și iubitei mele și a mă reîncărca cu multă dragoste.

Cine îl împinge de la spate în muzică pe artistul italian

Ce nu știm încă despre tine? Știi să gătești?

Probabil nu știți că sunt un Capricorn, că iubesc animalele și că am brevetul de instructor de windsurf, sport pe care îl iubesc foarte mult și pe care îl practic pe Lago di Garda, acolo unde locuiesc în Italia. Știu să patinez pe gheață și pe role, îmi place să stau în aer liber, iubesc să mă plimb pe două roți și am un frate cu 7 ani mai mic decât mine. Dacă gătesc? Ceva, ceva, știu să prepar. Știu să fac cel mai bun risotto cu dovlecei, Speck și nuci, prepar cele mai bune paste carbonara, dar cel mai bine îmi iese cheesecake-ul cu fructe de pădure.

Tatăl tău a fost jucător profesionist de hockey! Tu ai practicat un astfel de sport?

De mic am practicat foarte multe sporturi, precum înot,  baseball, fotbal, rugby, windsurf, hockey și golf.

Pentru ce anume îi ești recunoscător mamei tale?

Mama m-a crescut! Nu că nu ar fi fost tata. Dar în timpul copilăriei am stat mai mult cu mama pentru că tata era un jucător de hockey profesionist și călătorea foarte mult. Mamei mele îi datorez educația pe care mi-a dat-o și felul în care m-a format pentru viață, principiile pe care le am.

Știu că îți dorești să ajungi în America! De ce?

Artistul meu preferat este Elvis Presley care s-a născut la Mississippi. Michael Jackson în Indiana. Frank Sinatra, Prince, Eminem, Aretha Franklin, etc. Consider că America este țara din care vine toată  muzica bună. Ar fi un vis împlinit pentru mine să ajung acolo și să fiu considerat un artist profesionist peste ocean.

Cât de sus țintești pe plan profesional în România?

În viață vreau să  țintesc mereu cât mai sus! Peste câțiva ani îmi doresc și vreau să sper și să cred că voi avea propriul meu spectacol și că voi umple Sala Palatului din București!

Publicat: 20 ian. 2023, 11:07 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă