Daria Radionova și Alex Bodi s-au despărțit definitiv. Ce spune rusoaica despre fostul iubit întrece orice imaginație

Publicat: 16 Apr. 2021, 09:48 Vedete

Daria Radionova a șocat o lume întreagă după ce a dezvăluit pe pagina sa de Instagram faptul că este o femeie singură. Focoasa șatenă a vrut să elimine orice fel de speculații și a hotarât să spună adevărul în legătură cu relația sa.

De ceva timp au apărut zvonuri potrivit cărora în cuplul lui Alex Bodi cu Daria ar exista momente extrem de tensionate. Recent a venit și confirmarea rusoaicei care a explicat faptul că despărțirea dintre ea și milionar este de această dată definitivă.

Rusoaia a dezvăluit totodată și care este motivul despărțirii dintre ea și omul de afaceri. Totul ar fi pornit de la rețelele de socializare.

„Am vrut doar să clarific această situație. Da, ne-am despărțit și se pare că motivul este că eu sunt rea. Am fost acuzată că, de când am plecat la Londra, nu am purtat inelul, nu am postat poze pentru el, nu l-am etichetat în videoclipuri și am avut timp să-mi postez mașina, mâncarea și pisicile, dar nu am avut timp să postez nimic pentru el.

Cel mai mare scandal s-a întâmplat când am avut sesiunea de Întrebări și Răspunsuri pe Instagram și am ignorat toate întrebările despre el. El crede că le-am ignorat pentru că aș fi vrut să îl ascund și am vrut să pretind că sunt o femeie singură. M-a insultat de la ora 12 noaptea până la 5:30 dimineața din cauza problemei lui cu rețelele de socializare. De atunci avem aceleași conflicte.

Înțeleg că situația lui actuală îi aduce nervi și stres, dar recent toți nervii lui au fost vărsați pe mine și nu mai pot să suport asta”, a spus Daria Radionova pentru spynews.

„Dacă mă va provoca mai departe…”

„Am foslosit Google translator pentru a traduce. Nu judeca. Nu știu limba română, dar sper că mesajul este clar. Acest om (n.r. fostul soț al Biancăi Drăgușanu) poate declara orice vrea, amândoi știm adevărul. Restul voi păstra nepublicat. Dacă mă va provoca mai departe, atunci, din păcate, ar trebui să încep să vorbesc… Am ieșit din asta (n.r. din relația cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu) și vă rog să nu-mi mai scrieți despre această persoană. Mulțumesc”este mesajul postat de Daria Radionova pe InstaStory.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 16 Apr. 2021, 09:48 Vedete
Pe aceeași temă