Daria Radionova confirmă dezvăluirile făcute de Bianca Drăgușanu despre Alex Bodi: ”A început să urmărească o altă femeie”

Publicat: 16 Apr. 2021, 12:16 Vedete

Răsturnare de situație! Deși în trecut Daria Radionova și Bianca Drăgușanu nu s-au înțeles deloc bine, iată că rusoaica a ajuns să îi dea acum dreptate celebrei blondine în legătură cu dezvăluirile pe care aceasta le-a făcut despre Alex Bodi.

Daria Radionova a luat o hotărâre suprinzătoare. Deși formau un cuplu frumos, iar mulți credeau că Alex Bodi și-a găsit în sfârșit liniștea, iată că lucrurile nu stau deloc așa. Rusoaica a pus punct relației cu afaceristul și a făcut primele declarații despre acest subiect.

Frumoasa șatenă nu a vrut să își spele rufele în public și nu a vorbit urat despre fostul său iubit, însă i-a dat dreptate fostei sale rivale și a mărturisit că abia acum înțelege prin care a trecut Bianca Drăgușanu.

„A fost o lecție dificilă în viața mea și sunt foarte recunoscătoare că am avut-o. Cel mai important lucru pe care l-am învățat este că oamenii nu se schimbă și abia acum înțeleg că Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el. O înțeleg. Da, am văzut că a început să urmărească o altă femeie, dar, din păcate, nu îl urmărește înapoi, ce păcat.

Indiferent cine va fi următoarea, nu mă va deranja. Îi doresc doar bine în viață și problemele sale să se termine și să fie fericit. El a spus că am venit ca înger în viața lui… corect, dar îngerii nu trăiesc în Iad, de aceea am plecat.”, a mai spus Daria Radionova pentru Spynews.ro.

Surse din anturajul celor doi susțin că femeia la care ar face referire Daria ar fi frumoasa Mădălina Ghenea.

Daria Radionova și Alex Bodi s-au despărțit definitiv

Rusoaia a dezvăluit totodată și care este motivul despărțirii dintre ea și omul de afaceri. Totul ar fi pornit de la rețelele de socializare.

„Am vrut doar să clarific această situație. Da, ne-am despărțit și se pare că motivul este că eu sunt rea. Am fost acuzată că, de când am plecat la Londra, nu am purtat inelul, nu am postat poze pentru el, nu l-am etichetat în videoclipuri și am avut timp să-mi postez mașina, mâncarea și pisicile, dar nu am avut timp să postez nimic pentru el.

Cel mai mare scandal s-a întâmplat când am avut sesiunea de Întrebări și Răspunsuri pe Instagram și am ignorat toate întrebările despre el. El crede că le-am ignorat pentru că aș fi vrut să îl ascund și am vrut să pretind că sunt o femeie singură. M-a insultat de la ora 12 noaptea până la 5:30 dimineața din cauza problemei lui cu rețelele de socializare. De atunci avem aceleași conflicte.

Înțeleg că situația lui actuală îi aduce nervi și stres, dar recent toți nervii lui au fost vărsați pe mine și nu mai pot să suport asta”, a spus Daria Radionova pentru spynews.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 16 Apr. 2021, 12:16 Vedete
Pe aceeași temă