Daria Radionova s-a logodit doar ca să-l facă gelos pe Alex Bodi?

Publicat: 02 oct. 2021, 10:46 Autor: Maria Apostol Vedete
Daria Radionova s-a logodit doar ca să-l facă gelos pe Alex Bodi?

Daria Radionova a fost cerută de soție de iubitul ei, Pooyan Mokhtari, un artist iranian, la un eveniment cu ștaif, în fața a zeci de invitați. Bărbatul a îngenuncheat și i-a dat inelul. Ea a acceptat, cu zâmbetul pe buze.

L-a uitat, pesemne, pe Alex Bodi, alături de care își făcuse planuri de măritiș. Oare? Sursele CANCAN.RO susțin că, de fapt, Daria, prin acceptul ei, nu vrea decât să-l facă gelos pe ”musculos”. Ce a trădat-o, dar, mai ales, cum a reacționat Bodi?

Daria Radionova a surprins pe toată lumea atunci când s-a logodit cu noul ei iubit, Pooyan Mokhtari, alături de care începuse o relație doar de câteva luni. De fapt, la scurt timp după despărțirea de Alex Bodi.

Fericire mare pe chipul viitoarei mirese, deși rămâne de văzut dacă se va și finaliza cererea făcută cu exces de zel de artist, care imediat a ținut să ”împrăștie” vestea. Blonda a ajuns chiar în direct la o televiziune din România, unde, alături de chipeșul ei iubit, a transmis bezele-n stânga și-n dreapta. Entuziasm maxim.

Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 02 oct. 2021, 10:46 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă