Dani Oțil, înlocuit la Neatza! Cine va prezenta matinalul alături de Răzvan Simion la Antena 1

Publicat: 20 sept. 2023, 17:09 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dani Oțil este fără doar și poate unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. A făcut istorie la Antena 1 alături de colegul său Răzvan Simion. De 15 ani cei doi sunt la „comanda” matinalului care în fiecare ediție înregistrează audiențe record. Recent însă, fanii au primit o veste neașteptată. Soțul Gabrielei Prisăcariu va fi înlocuit!

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a apărut pe postul Antena 1 în 2008. Inițial din proiect au făcut parte doar cei doi, însă în ultimii ani echipa lor s-a mărit. Și-au făcut apariția mai multe nume celebre care au adus un plus show-ului. Cu toate acestea, nimeni nu se aștepta ca Dani Oțil să iasă din acest format.

Dani Oțil, înlocuit la Neatza!

Schimbarea a fost anunțată recent. Chiar soțul Gabrielei Pisăcariu le-a dezvăluit fanilor pe pagina lui de Instagram.

 „Unde sunt? De ce nu apar la Neatza”, a scris Dani Oțil în dreptul unui filmuleț.

Fanii i-au trimis sute de mesaje curioși să afle ce se întâmplă. Se pare că plecarea matinalului nu este definitivă. Pentru o lună de zile, acesta a fost cooptat într-un alt proiect tot la Antena 1. Astfel, pentru că programul nu îi mai permite, Florin Ristei, cel care este deja familiarizat cu tot ce se întâmplă în emisiune îi va ține locul.

Dani Oțil nu a dat detalii despre noul proiect pe care îl pregătește, dar cu siguranță va fi o mare surpriză pentru telespectatori.

Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani
Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani

Câți bani câștigă colegul lui Răzvan Simion la Neatza

Prezentatorul TV este simpatizat de public, iar șefii lui sunt conștienți că merită un salariu pe măsură. Astfel, potrivit informațiilor apărute în spațiul public, Dani Oțil ar încasa, în fiecare lună, 18.000 de lei. Un salariu fabulos, la care mulți angajați din mass-media nici nu îndrăznesc să vizeze. Grație acestei remunerații, prezentatorul își poate permite orice „moft”.

 

Sursă foto: social media.

Publicat: 20 sept. 2023, 17:09 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă