Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au sărbătorit fiul. Tiago a împlinit 2 ani

Publicat: 13 sept. 2023, 09:46 Autor: Camelia Vedete

Băiețelul lui Dani Oțil a împlinit 2 ani. Tiago este unicul copil al prezentatorului TV, rodul iubirii dintre el și singura femeie care i-a devenit și soție, modelul Gabriela Prisăcariu.

Paternitatea l-a schimbat mult pe Dani Oțil, iar rolul de tată, pe care l-a îmbrățișat la vârsta de 41 de ani, pare că îi vine mănușă. Iar acest lucru se observă și pe rețelele sociale, acolo unde obișnuiește să împărtășească frânturi din viața lor de familie.

De ziua de naștere a micuțului său, pe 10 septembrie, Dani Oțil a publicat o serie de fotografii din perioada în care Tiago era doar un bebeluș, iar tatăl său îl legăna până îi adormea în brațe.

„2 ani deja…🎉🎂
Vai de capul meu 🤦🤦🤦
Viața cu două fecioare în casă trebuie să fie minunată 🤗😂👀👻”, a scris Dani Oțil, în stilul său umoristic, făcând referire la el și la fiul său, născuți sub același semn zodiacal.

Băiețelul lui Dani Oțil a împlinit 2 ani. Tiago, petrecere în tematică de Fomula 1

Juniorul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a avut parte de o petrecere aniversară, în aer liber, și cu o tematica de mașini: dacă tortul a fost inspirat de desenele animate „Cars”, baloanele au avut ca sursă de inspirație tematică Formula 1.

Tiago s-a transformat într-un băiețel cu adevărat adorabil, energic și cu zâmbetul nelipsit de pe buze. Blond și cu părul ondulat, dar și cu gropițe în obraji, Tiago a moștenit trăsăturile ambilor părinți, cu siguranță, însă în mod evident aduce la această vârstă mai mult cu mama lui.

Dani Oțil, scrisoare către fiul lui: „Eu timpul nu îl mai pot da înapoi. Tu nu face ca mine, tată.”

În urmă cu un an, tot în pragul zilei de naștere a fiului său, Dani Oțil a publicat un text pe contul de Instagram, care s-a viralizat imediat și a rămas memorabil. O scurtă scrisoare adresată fiului său, prin care prezentatorul Tv a reușit în câteva cuvinte să exprime ceea ce poate, multă lume, a simțit la un moment dat față de părinți sau copii.

ani o să ai fix cât aveam eu acu 20. Exact când am început să îi sun pe ai mei mai rar. Si tot mai rar… Eu timpul nu îl mai pot da înapoi. Tu nu face ca mine, tată.

Eu nu o sa te deranjez. Nici tata nu m-a deranjat. Da tu sună-mă la sfârșit de vară sa refacem poza asta. Tu vei fi tot mai înalt… io tot mai strâmb. De la un punct mă voi ține eu de tine. Sper sa îți fiu până atunci sprijin. Las poza asta aici… Ca într-o sticla. Până pe 2042… ”, a scris Dani Oțil pe rețelele de socializare.

Foto: Instagram

Publicat: 13 sept. 2023, 09:46 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă