Dani Oțil, anunț după 15 ani de emisiune cu Răzvan Simion: „De la anu’ nu se mai ține, să avem și noi ultima apariție”

Publicat: 26 nov. 2022, 11:08 Autor: Camelia Vedete

Dani Oțil, anunț după 15 ani de emisiune cu Răzvan Simion. Dani Oțil, 39 de ani de relație de prietenie cu Răzvan Simion! Cei doi prezentatori de la matinalul Antena 1, “Neatza cu Răzvan și Dani”, au primit recent premiul TV Mania 2022 pentru “Cea mai bună emisiune de divertisment de zi”.

Prezențe destul de rare la evenimentele mondene, Răzvan și Dani au venit totuși  ridice premiul. Înainte de a urca pe scenă, Dani Oțil ne-a oferit un interviu exclusiv, în stilu-i caracteristic.

Dani Oțil și Răzvan Simion, premiați la TV Mania! Dani: „Nu-mi place să stau în picioare într-un loc unde n-am de ce să mă proptesc, să zâmbesc unor oameni care probabil nici nu mă cunosc”

Prezentatotul tv ne-a dezvăluit și de ce nu obișnuiește  participe la evenimente.

Despre relația de prietenie pe care o are cu Răzvan Simion, Dani Oțil spune  se “întinde” deja de 39 de ani și  ar putea chiar fi traineri de cupluri, împreună.

Dani, ești o prezență destul de rară la evenimentele mondene…

Am fost mai vizibil mai înainte, dar erau fursecurile mult mai bune, acum, pe la evenimente, ori nu se dau fursecuri, ori sunt de proastă calitate și nu… n-am fost niciodată vizibil.

Nu, Răzvan și Dani au mers, în general, la evenimentele la care prezentau sau făceau ceva. Mie nu-mi place să stau cu un pahar în mână, cum stau acum, și tu lângă mine, și te întrebi… “ce face ăsta cu mâna…”, nu-mi place să stau în picioare într-un loc unde n-am de ce să mă proptesc, să zâmbesc unor oameni care probabil nici nu mă cunosc și să captez priviri sau atenție pe care alții nu-și doresc să mi le ofere.

Știm cu toții că există o rasă de vedete care participă la tot. Unii chiar neinvitați.

Dani Oțil, între viața personală și cea profesională: „Dacă poate cineva să-mi spună cum să mă împart, plătesc pentru asta”

Totuși, în seara asta, urci pe scenă… N-ai venit doar să ții un pahar în mână…

Probabil ne-au chemat, ori ne dau premiu pentru întreaga activitate și asta înseamnă că ne retragem, ori suntem în vreo scenetă. Nu știu, eu am venit doar de gura lui Răzvan și a zis să mai facem și anul ăsta că cine știe poate de la anu’ nu se mai ține, să avem și noi ultima apariție… știi? Prima și ultima.

Primul premiu pe care l-am luat la TV Mania a fost pentru cel mai bun transfer, îți dai seama ce premiu penibil. N-am făcut nimic. Doar ne-am transferat. Dar l-am luat.

Dani Oțil, anunț după 15 ani de emisiune cu Răzvan Simion

Cum reușești să te împarți între viața personală și cea profesională?

Nu reușesc să mă împart. Dacă poate cineva să-mi spună cum să mă împart, plătesc pentru asta. Dar deocamdată nu sunt într-un echilibru corect. Hai să zicem că între muncă, muncă și viața personală mai reușesc. Dar mai rămân hobby-urile care la mine sunt multe și costisitoare și consider că nu ofer suficient timp hobby-urilor. Mi-a adresat soția o întrebare, aproape tâmpită, în mașină, în weekend… Vorbeam despre ce ai face dacă ai avea un miliard de dolari. Și eu i-am zis că în primul rând nu m-aș mai trezi la prima oră. Și ea a zis “Păi, și ce, nu te mai duci la Neatza?”.

Ce ar face Dani Oțil dacă ar avea un miliard de dolari?

Și mi-am dat seama că fac de atâta timp Neatza încât pentru ea, ca soție, este un fenomen de viață, e ca și cum mă spăl de dinți.

Și zic “Nu, femeie, e munca mea”.

Zice… “Aa, eu nu credeam că dacă ai un miliard te mai duci la Neatza”.

Am zis… Sincer, cred că două zile pe săptămână m-aș duce. Și am închis subiectul pentru că mi-am dat seama că sunt bolnav.

Câți ani de Neatza cu Răzvan și Dani sunt?

Nu mai știe nimeni și chiar nu mai contează. 14-15, nici nu mai știu.

Ai mai schimba ceva la Neatza?

La Neatza? Da, pe Răzvan. Aș vrea să fie mai înalt, mai blond, să aibă sâni, să aibă picioarele lungi și să fie mai deștept. Dar din păcate, Neatza e cu Răzvan… și Dani, și nu se mai poate face nimic.

Dani Oțil, despre relația cu Răzvan Simion: „Ar fi mișto să fie multe căsnicii lungi ca relația mea cu Răzvan”

Aveti o relație foarte frumoasă, ați legat o prietenie în atâția ani. Se întâmplă des să va “ciondăniți”, să vă contraziceți pe subiecte, desigur, discutii constructive?

Da, avem și relație de prietenie.

Cred că am învățat în timp să ne dozăm nemulțumirile care există, ar fi mișto să fie multe căsnicii lungi ca relația mea cu Răzvan, gândește-te că noi suntem de 39 de ani aproape, împreună, nedespărțiți. Dar ne-am prins destul de repede că… cu disputa rezolvată cu cearta nu ne ajută pe nicicare. Și atunci preferăm, decât să ne descărcăm printr-un război, preferăm să reglăm ce s-a întâmplat greșit și să mergem mai departe.

De asta zic, avem atâtea doamne divorțate care acum sunt traineri de cupluri în mod ciudat, de ce nu ne cheamă nimeni pe mine și pe Răzvan să fim traineri de cupluri. Cred că suntem peste Țociu și Palade dacă mă întrebi, că ei s-au despărțit.

Ce face Dani Oțil de sărbători: „Nu-mi fac, până pe 20 decembrie, niciun plan”

De sărbători ce planuri ai?

Nu am planuri. În general nu-mi fac, până pe 20 decembrie, niciun plan. Mi-am câștigat libertatea prin muncă, o sa-mi iau biletele de avion – dacă merg undeva, dupa 20. Sau o să stau acasă cu soacră-mea, tot după 20.

Publicat: 26 nov. 2022, 11:08 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă