Cum arată băiețelul lui Dani Oțil! “E închiriat…”

Publicat: 28 nov. 2021, 14:33 Autor: Dora Bazavan Vedete

Dani Oțil nu își mai încape în piele de fericire de când a devenit tată de băiat.

Are telefonul plin de poze cu micuțul Luca Tiago. Și pentru că îi place și lui să se alinte, nu  doar să își răsfețe băiatul, Dani Oțil a făcut azi o postare haioasă, care  a făcut deliciul internauților.

“Copilul e închiriat pentru poză. Are gropițe. Sigur nu e al meu. Soția e și ea închiriată. Nu ar sta o femeie atât de frumoasă cu mine în casă!”, a fost mesajul transmis de Dani Oțil însoțit de poza cu Gabriela Prisăcariu care îl ține în brațe pe fiul lor, cei doi fiind îmbrăcăți în ținute asemănătoare. Soția vedetei de televiziune nu a întârziat să facă un comentariu la postarea lui Oțil, care sună așa: “Și noi te iubim!”.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au încununat relația cu rodul dragostei lor, pe data de 11 septembrie 2021, când au devenit pentru prima dată părinți. Modelul în vârstă de 28 de ani a născut atunci un băiețel perfect sănătos și profită de orice ocazie pentru a imortaliza momentele cu fiul ei. Cei doi au ales să își boteze copilul în ultima zi înainte de intrarea în vigoare a noilor restricții, pentru a-i putea face micuțului o petrecere ca la carte! Așa cum a procedat și la nunta cu Gabriela, prezentatorul de la “Neatza cu Răzvan și Dani” a organizat și petrecerea de botez în mare secret.

La scurt timp după ce a devenit tată, Dani Oțil i-a scris o scrisoare emoționantă fiului său, pe care a postat-o apoi pe internet.

„Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”, nu mă apuc acu să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…(…) Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta. Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultatea, s-au descurcat cu mine…Am șters următoarele 3 idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas… Sună a versuri de manele. Jur”, a scris atunci Dani Oțil.

 

 

Publicat: 28 nov. 2021, 14:33 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă