Dana Săvuica arată senzațional la 50 de ani! Imagini HOT cu fostul manechin

Publicat: 25 ian. 2020, 09:58 Autor: Andreea Voicu Vedete

Fostul manechin Dana Săvuica a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani, iar urmăritorii i-au transmis o groază de mesaje! Mai mult decât atât, Dana Săvuica arată senzațional, la 50 de ani!

Femeie de afaceri, fost model și realizatoare de emisiuni TV, Dana Săvuica a știut mereu cum să își puna în valoare trupul, dar și cum să găsească un echilibrul între corp și suflet. În prezent, Dana se află într-o călătorie uimitoare în Brazilia, iar recent a postat imagini din Rio de Janeiro.

Imaginile cu Dana sunt demențiale: îmbrăcată de vară, căci temperaturile din Brazilia sunt foarte ridicate, la plajă, în costum de baie sau în diferite ținute care scot în evidență picioarele și bustul, fostul manechin se bucură de razele soarelui care îi mângâie pielea. Și, evident, transmite foarte multă încredere în sine!

Un lucru observat de ceilalți este și faptul că Dana Săvuică are un bust generos, fiind înzestrată de la mama natură așa cum se cuvine, fără să apeleze la intervenții estetice sau de remodelare. Astfel că vedeta are un bust natural, generos, care atrage privirile bărbaților!

Dana Săvuica a transmis un mesaj chiar din Brazilia, prietenilor de pe Facebook: ”Așa arăt eu când sunt fericită! ‘50 Shades of Fabulous’ – mesajul trimis de o prietenă dragă, devine de azi deviza mea pentru următorii ani! Vă mulțumesc mult pentru urări! Vă pup cu drag și vă trimit soarele din Rio de Janeiro!”.

Evident, urmăritorii Danei Săvuica i-au scris și ei mesaje: ”Cred că la 50 începe adevărata viață pentru o femeie! Pentru că poate fi ea cu toata bogăția de experiențe acumulate, fermitate și feminitate. La mulți ani, femeie care știi să te bucuri”, „La mulți ani, Dana! Îți doresc să fii sănatoasă, fericită și apreciată pentru ceea ce faci!”, ”La mulți ani, Dana! Ești un om minunat, un model pentru mulți dintre noi! Să fii sănătoasă și fericită!”.

Ce operații estetice are Dana Săvuica

Așa cum a declarat și ea în anul 2010 pentru Ziare.com, Dana Săvuica are doar o operație estetică la nas. Intervenția a fost făcuta în anul 1998, pentru că i s-a cerut să facă asta de către reprezentanții televiziunii la care lucra. De asemenea, și-a mai tatuat sprâncenele și își facuse o injecție cu botox și acid hialuronic în liniile din jurul gurii.

Publicat: 25 ian. 2020, 09:58 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă