Dana Rogoz, mesaj controversat pe rețelele de socializare. Ce se întâmplă în viața actriței: ”Ne-am despărțit”

Publicat: 09 Aug. 2020, 09:08 Vedete

Dana Rogoz și-a deschis inima în fața fanilor. Vedeta a transmis un mesaj care i-a pus pe admiratorii săi pe jar. 

Dana Rogoz este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Deși pare că viața actriței este una perfectă, lucrurile nu sunt deloc așa. Recent vedeta a publicat pe internet un mesaj care a creat multe controverse.

După ce restricțiile impuse de autorități s-au relaxat, Dana Rogoz și familia sa au călătorit destul de mult prin țară cu rulota lor, așa cum obișnuiesc să facă în fiecare an. Cea mai mare parte a timpului au petrecut-o la Viscri, acolo unde și-au luat o casă superbă de vacanță.

Dana Rogoz, mesaj controversat pe rețelele de socializare

Recent, familia Rogoz a mers în Cluj, iar după mai multe zile petrecute acolo, s-au îndrîgostit iremediabil de oraș. În momentul în care au fost nevoiți să se despartă de acele locuri, vedeta povestește că a făcut-o cu un mare regret în suflet, mai ales că nu au putut petrece mai mult timp acolo și au fost nevoiți să se întoarcă la agitația din Capitală.

„Ne-am despărțit de Cluj cu greu și am pornit-o încetișor spre București. ‘Încetișor’ zic, pentru că după experiență de la dus, când am făcut tot drumul într-o zi, acum ne-am propus să îl împărțim în două. Așadar, peste noapte am dormit în rulotă parcată în curtea unor prieteni din Porumbacu de Sus, cu gândul să explorăm puțîn această zona. Iar pe seară vom fi in București”, le-a povestit Dana Rogoz fanilor.

16.000 de euro pentru o ”casă pe patru roți”!

Dana Rogoz se numără printre primele vedete din România care au adoptat moda concediilor cu rulota. Vedeta a achiziționat recent o ”casă pe roți” pentru care a plătit 16.000 de euro!

Pentru Dana Rogoz, povestea cumpărării rulotei are o semnificație aparte, întrucât prima călătorie cu rulota a fost și cea în care a fost cerută de soție. Abia mai târziu a aflat cât de minuțios pregătise soțul ei momentul cel mare.

Rulota este de fapt o bijuterie pe 4 roți, vintage, cu care Dana Rogoz se mândrește foarte mult. Un fan a întrebat-o ce model este rulota ei.

“Hymer 560S – Un model vintage”, i-a răspuns ea.

Publicat: 09 Aug. 2020, 09:08 Vedete
Pe aceeași temă