Dana Rogoz, declaratie acida pentru femeia care a batut-o si a scuipat-o pe strada. Ce a patit vedeta

Publicat: 14 Aug. 2018, 16:52 Vedete

Dana Rogoz a fost pusa intr-o situatie neplacuta, dupa ce a facut publica o poza superba cu fiul ei. Intr-un comentariu, o internauta i-a reamintit de o trauma la care a supus-o in copilarie.

Femeia, care in trecut se numara printre fanele Danei Rogoz, i-a scris intr-un mesaj facut public cum a palmuit-o si a scuipat-o in urma cu mai multi ani. Socata si indignata in acelasi timp, vedeta a facut o captura la mesajul agresoarei si a scris un articol emotionantpe blogul ei.

“Tocmai am citit pe Instagram acest mesaj. Initial, m-am blocat. Mi s-a oprit respiratia. Probabil m-am blocat la fel ca Dana-copil in momentul respectiv.

Eram Abramburica, un copil cu o stea norocoasa, un copil iubit de multi alti copii. Tocmai de aceea nu m-am plans niciodata cand eram victima a bullying-ului. Si alti colegi de scoala erau agresati, doar ca din alte motive. La mine, «problema» era ca sunt «vedeta». Atat. Era suficient pentru unii. Uneori ma recunosteau pe strada, alteori in autobuz, si «admirația» lor se manifesta in felul descris mai sus. Ma scuipau chiar inainte de a se inchide usile de la troleul aglomerat si ramaneam sa ma sterg pe scari, neputincioasa. Aveam vreo 9 – 10 ani. Pe la 12 trebuia sa suport deja mainile baietilor care voiau cu orice pret sa ridice fusta Abramburicai pe strada. Dar le treceam pe toate la «riscurile meseriei» si mergeam mai departe.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Aug. 2018, 16:52 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă