Connect-R, mesaj transant inainte sa anunte separarea de mama fiicei sale: “Eu nu sunt un sot bun, Mihaela e impecabila”

Publicat: 14 Aug. 2018, 16:23 Vedete

Saptamana trecuta, Connect-R a scris un mesaj emotionant despre Misha, mama copilului lui, si... niciun cuvant nu prevestea vestea trista de astazi, cand a anuntat ca nu mai formeaza un cuplu de un an si aproape o luna.

Postarea emotionanta a facut-o Connect-R in urma cu cinci zile cand a facut publica o poza cu Misha. La un moment dat, el a scris intr-un comentariu facut la propriul mesaj: “Sa nu intelegeti gresit! Eu nu sunt un sot bun :)) Ba din contra! In schimb, Mihaela e impecabila”.

“Se spune ca o fata devine femeie atunci cand isi incepe viata sexuala! Eu zic ca devine femeie atunci cand naste duh!! Atunci când da viata! Si, totusi multe fete nasc copii, dar nu devin mame! 

Mama esti atunci cand reusesti sa-ti dai seama ca, copilul tau are nevoie de tine mai mult decat ai tu nevoie de tine. Mama inseamna sa ai timpanele pregatite pentru a suporta tipetele copilului tau, atunci cand urletul e singurul vocabular pe care copilul tau il cunoaște.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Aug. 2018, 16:23 Vedete
Pe aceeași temă