Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Connect-R dupa ce a anuntat divortul de Misha

Publicat: 14 Aug. 2018, 15:38 Vedete

Anuntul despre separarea definitiva de Misha, pe care a facut-o in mare secret, a fost postat de Connect-R si pe pagina lui de Facebook, unde fanii i-au lasat o multime de comentarii.

In timp ce unii dintre fani si-au aratat regretul ca cei doi artisti au decis sa mearga pe drumuri separate in viata, altii i-au felicitat pentru ca au facut asta pe ascuns.

“Oamenii mai pot fi si oamenii!!! Fara circ, fara ca nimeni sa afle!!! Bravooooo!!! Viața merge inainte!”, “Nuuuuu, sunteti minunati toti trei, cat de rau imi pare, va doresc sanatate si putere!”, “Nu cred! Cred ca este o gluma! La cat umor ai tu, nu cred o iota, dar daca e adevarat, voi stiti mai bine ce e mai bun pentru voi! Ganduri bune, bro!”, “Imi pare rau pentru ca nu ati luptat suficient de mult ca sa ramaneti impreuna, va potriviti foarte mult, sunteti niste frumosi.

Cred ca sunteti si niste parinti minunati, dar voi stiti mai bine ce s-a intamplat, va respect!”, “Ai avut o femeie foarte frumoasa langa tine (Misa), pacat ca n-ati ramas impreuna. Erati o pereche superba si cu un copil frumos. Poate lucrurile se vor aranja in timp, astfel incat sa va gasiti sufletul pereche si fericirea”, sunt cinci dintre comentariile lasate de internauti pe pagina de Facebook a lui Connect-R.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Aug. 2018, 15:38 Vedete
Pe aceeași temă