Dana Nălbaru şi-a părăsit partenerul de viaţă din cauza bolii: „Ajunsesem să fac atacuri de panică zilnic”

Publicat: 29 sept. 2023, 13:24 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 18 ani. Cei doi au reuşit să îşi construiască familia la care au visat întotdeauna. Deşi parcursul lor nu a fost unul uşor, cei doi au depăşit mereu toate obstacolele. Un lucru mai puţin ştiut despre soţia prezentatorului de la ProTV este legat de viaţa sa sentimentală. Fosta solistă de la Hi-Q a trecut printr-o experienţă neplăcută într-o fostă relaţie. A povestit totul în cadrul unui interviu.

Dana Nălbaru s-a iubit cu solistul de la Voltaj, Călin Goia, în urmă cu mult timp. Relaţia lor s-a încheiat chiar înainte ca blondina să îl cunoască pe actualul ei soţ. Vreme de 6 ani cei doi foşti colegi au trăit o relaţie intensă.

Dana Nălbaru şi Călin Goia

Dana Nălbaru: „Ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic”

Dana Nălbaru şi-a deschis sufletul în cadrul unui interviu şi a făcut declaraţii neaşteptate despre relaţia cu Călin Goia. Soţia lui Dragoş Bucur a recunoscut că şi-a dat seama chiar din prima jumătate de an că artistul nu este bărbatul potrivit pentru ea.

Se pare că cei doi vedeau destul de diferit viața, însă Dana Nălbaru a rămas în continuare în această relaţie. Cu timpul şi-a dat seama că situaţia în care s-a complăcut nu îi face deloc bine. A început să aibă atacuri de panică, iar la un moment dat problemele se înrăutăţiseră. Din acest motiv, fosta cântăreaţă a decis să pună piciorul în prag şi astfel a pus punct.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație.

Ajunsesem să nu mai văd lucrurile frumoase din jur, senzația de neîmplinire sporea, m-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic. Dar nu neapărat atacurile de panică erau problema, ci frecvența cu care se întâmplau și felul în care simțeam că nu voi scăpa niciodată de ele decât dacă scap de ceea ce mă face pe mine nefericită.

Nu mă simțeam înțeleasă… Sunt convinsă că sunt o grămadă de oameni care sunt în relații și se simt singuri în acea relație. A fost greu să o iau de la capăt. Întotdeauna e greu să o iei de la capăt”, declara Dana Nălbaru, în urmă cu ceva timp, potrivit Verdict.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 29 sept. 2023, 13:24 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×