Dana Nălbaru a plecat de acasă. Motivul despărțirii fără regrete: „N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște nenorociți, dar…”

Publicat: 10 feb. 2024, 11:20 Autor: Soare Raisa Vedete

Dana Nălbaru a vorbit despre o despărțire fără regrete de bărbatul iubit. Artista a spus și de ce a plecat de acasă și de ce a crezut atunci că bărbații sunt niște nenorociți.

Dana Nălbaru a vorbit, în trecut, despre relația pe care a avut-o cu artistul Călin Goia, solistul trupei Voltaj. Cei doi s-au cunoscut în anul 1998, iar mulți oameni se așteptau ca aceștia să ajungă în fața altarului, însă destinul a avut ale planuri cu cei doi.

Ce spunea Dana Nălbaru despre despărțirea de Călin Goia

Dana Nălbaru a făcut mărturisiri referitoare la relația pe care a avut-o cu solistul trupei Voltaj. În plus, artista susținea că s-a îmbolnăvit din cauza fostului ei partener.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație”, a spus Dana Nălbaru, în urmă cu ceva timp. Sunt foarte multe motivele pentru care rămâi cu cineva și o viață, chiar dacă acel cineva nu-ți este cel predestinat. Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decât am vrea să fim, mai fraiere, mai resemnate, mai delăsătoare… N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște nenorociți… Sunt multe motive pentru care am continuat această relație timp de aproape 6 ani”, a mărturisit Dana, potrivit Verdict.

Călin Goia a declarat că ar fi fost înșelat de Dana Nălbaru

Cântăreața ar fi fost surprinsă în tandrețuri cu un alt coleg de trupă, acesta fiind motivul pentru care ea și Călin Goia s-au despărțit.

„De Dana mă despărțisem din aprilie, când ea s-a și mutat, dar am hotărât amândoi să ținem totul ascuns, pentru că situația nu era extrem de clară. Despărțirea finală a survenit însă la sfârșitul lui iunie. Știam de relația cu Dragoș (n.r. cel cu care Dana Nalbaru s-a și căsătorit la scurt timp), îmi spusese Dana. Asta e viața, noi nu am reușit să facem mai mult”, mărturisea Călin Goia despre relația cu Dana.

Sursa foto: arhiva ciao.ro

Publicat: 10 feb. 2024, 11:20 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă