Dan Bittman, în lacrimi la TV! Care este cea mai mare durere a artistului

Publicat: 24 Dec. 2020, 08:49 Vedete

Artistul Dan Bittman a izbucnit în lacrimi la televizor, în timp ce răspundea la întrebări într-o emisiune de la Kanal D.

Dan Bittman a început să plângă la televizor, în timp ce răspundea la câteva întrebări. Solistul trupei Holograf a mărturisit că cea mai mare durere a fost când acesta și-a pierdut ambii părinți în același an. De moartea mamei sale aflase atunci când se afla pe scenă, la un concert, iar de tatăl său aflase că a murit tot când se afla la un eveniment. Mama lui Dan Bittman a murit în spital, pe Secția de Gastroenterologie a Spitalului Colentina din București.

Dan Bittman și soția sa nu mai locuiesc împreună

Dan Bittman și Liliana Ștefan au avut o relație de lungă durată, de mai bine de 25 de ani. În timpul emisiunii, solistul de la Holograf a mărturisit că cei doi s-au despărțit de patru ani, iar de un an nu mai locuiesc împreună. Au împreună trei copii și nu au ajuns niciodată în fața altarului. Și, totuși, nu s-a pus niciodată problema căsătoriei, așa cum zice și artistul.

„Nu, nu m-au întrebat niciodată. De căsătorit nu ne-am propus niciodată să ne căsătorim. Ne-am și întrebat ce facem, ne putem despărți mâine, ne mai vedem pe stradă o dată și ne dăm buna ziua și asta a fost toată relația noastră. Dacă relația noastră nu merge într-o direcție comună. Un copil. Și am făcut un copil, al doilea, al treilea. Cu ea am avut un scop, ea mi-a dat scopul. Ea fost femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab dacă mă întrebați, părerea mea despre mine.

Băieții mei nu m-au întrebat niciodată. Nu știu de ce, poate înghit în sec, dar trebuie să înțeleagă că nu s-a pus problema, nu a fost nevoie. Atât timp cât ne-am înțeles din priviri a fost perfect. Nu am avut nevoie de nimic ca să știm unul despre celălalt”, a spus Dan Bittman.

 

Sursă foto: Capturi video youtube

Publicat: 24 Dec. 2020, 08:49 Vedete
Pe aceeași temă