Dan Bittman, atac dur la adresa lui Raed Arafat: „M-am săturat ca un medic venit în România…”

Publicat: 06 Jan. 2021, 10:04 Vedete

Celebrul artist Dan Bittman a avut o reacție dură la adresa șefului DSU, Raed Arafat, dar și la adresa autorităților din România. Ce spune solistul formației Holograf despre vaccinul anti-covid.

Dan Bittman a continuat ”seria atacurilor”, iar de data aceasta a pus accent pe aspecte legate de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență – DSU, Raed Arafat. Solistul trupei Holograf a vorbit și despre vaccinarea împotriva noului coronavirus, iar pe de altă parte a și avut un răspuns în urma programului de Revelion de la TVR1, care a fost criticat de mai multe persoane, arată Cancan.

„În România s-a instituit dictatura miştoului şi a prostiei şi nimeni nu înţelege ce se întâmplă. Eu am fost invitat într-un program de Revelion. Am cântat trei piese româneşti vechi. N-au avut nicio legătură cu masca şi nici cu preşedintele, nici cu Ministerul Sănătăţii. Mă simt mai curat ca lacrima”, a declarat Dan Bittman, în direct la România TV.

Dani Bittman a avut și o reacție vis-a-vis de declarații făcute de Raed Arafat: „M-am săturat ca un medic venit în România, cum au venit cu zecile de mii, a ajuns în măsură să-mi spună mie, cetăţean al republicii, de 58 de ani, ce trebuie să fac, cum trebuie să mă port, cum trebuie să duc Crăciunul şi sărbătorile alături de familie şi de prieteni. Este interzis aşa ceva şi voi lupta până la ultima suflare împotriva unor oameni care nu ştiu pe ce lume trăiesc şi chiar cred că ne pot lua de fraieri”.

Dan Bittman: ”Cred în existența acestui virus”

“Da, cred în existența acestui virus, dar autoritățile au greșit în momentul în care, că iarnă sau că vara și că de fiecare dată, s-au trezit nepregătite. (…) Măsurile pe care le iau guvernanții mie mi se par deplasate.

(…) Mie mi s-a părut că cineva își bate joc de mine în toate lunile acestea. În nici o țară din Uniunea Europeană nu s-au închis școlile, noi le închidem. De ce, nu știu! Eu sunt un simplu cetățean, eu nu răspund pentru ce s-a întâmplat. O să răspundă politicienii. Cred în Covid, cred în niște măsuri coerente. Cred însă în tratamentul Covid-ului, cel mai mult. Mai mult decât în vaccin, vaccinul este ca un vaccin antigripal, efectul lui poate să dureze șase luni, mai puțin sau mai mult. Dar după aceea, dacă cumva ne infectăm din nou, pentru că e clar, Covid-ul va exista în viețile noastre”, a spus Dan Bittman pentru Impact.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 06 Jan. 2021, 10:04 Vedete
Pe aceeași temă