Dan Alexa și Anamaria Prodan, schimb de replici la un an de când impresara l-a pălmuit după meciul Astra Giurgiu – FC Botoșani

Publicat: 14 Aug. 2020, 13:44 Vedete

A trecut un an de la momentul când Anamaria Prodan l-a pălmuit pe Dan Alexa, după terminarea meciului dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani. Recent, Dan Alexa a reacționat la declarațiile frumoasei impresare.

Dan Alexa a fost deranjat de declarațiile sexy impresarei Anamaria Prodan, după ce ea l-a numit pe fostul antrenor al Rapidului ”creația ei”.

„Probabil s-a referit la imagine, niciodată ca antrenor. Vreau să stabilim clar, stabilisem asta și cu ea. Valoarea mea ca antrenor e valoarea mea, nimeni nu poate să o subțieze. Ana epatează foarte mult, o știți. Îi place să se implice, dar eu am semnat cu Ana după a doua promovare. E un manager foarte bun, dar ea epatează. O știti foarte bine. Creația ei… Creația ei ca imagine, probabil. Dar ca antrenor, sub nicio formă”, a spus Dan Alexa, potrivit Impact.ro.

Care a fost reacția lui Laurențiu Reghecampf, după ”răfuiala” dintre soția lui și Dan Alexa

Evident, în ziua în care a avut loc acest eveniment, Laurențiu Reghecampf a aflat de ce a făcut soția lui.

„Nu mi-a plăcut gestul. M-a sunat și am vorbit cu ea. Știam ce probleme sunt la Astra. Nu eram în țară atunci, eram în Emirate. I-am spus că nu e deloc normală reacția ei. Nu trebuia să reacționeze așa”, a spus Laurențiu Reghcampf pentru GSP.

Apoi, s-ar fi vehiculat că Anamaria Prodan și Dan Alexa ar fi avut o relație la un moment dat.

„Dacă exista o asemenea legătură, nu mai existam noi. N-a fost! N-am avut nicio problemă cu Ana în direcția asta. Eu tot timpul i-am spus că trebuie să-și controleze ieșirile. Să nu jignească… Eu sunt un altfel de om. Mai retras, mai calm. Care ține balanța, dar de multe ori nu o poți controla pe Ana. E o fire mai vulcanică”, a mai precizat Reghcampf.

„Eu m-am obișnuit și o cunosc foarte bine. Stăm zi de zi și nu am niciun fel de probleme. Nici nu trebuie să vorbesc cu ea ca să-mi dau seama în ce stare e. Ana este un om care luptă pentru ideile lui”, a relatat Laurențiu Reghecampf.

Publicat: 14 Aug. 2020, 13:44 Vedete
Pe aceeași temă