Care a fost reacția lui Laurențiu Reghecampf, după ce a aflat că Anamaria Prodan l-a pocnit pe Dan Alexa

Publicat: 08 Jul. 2020, 13:12 Vedete

A trecut un an după ce Anamaria Prodan l-a pocnit pe Dan Alexa. Situația a avut loc chiar după finalul meciului de Liga 1 dintre Astra și FC Botoșani, scor 2-2.

Atunci, Anamaria Prodan și Dan Alexa au avut o discuție serioasă care s-a lăsat…cu pocnituri. Sexy impresara i-a ”aplicat” o lovitură bărbatului, apoi s-au liniștit și au ieșit din imobil. Incidentul a avut loc la stadionul din Giurgiu.

Ce reacție a avut Laurențiu Reghecampf când a auzit că soția lui l-a pocnit pe Dan Alexa

Evident, în ziua în care a avut loc acest eveniment, Laurențiu Reghecampf a aflat de ce a făcut soția lui.

„Nu mi-a plăcut gestul. M-a sunat și am vorbit cu ea. Știam ce probleme sunt la Astra. Nu eram în țară atunci, eram în Emirate. I-am spus că nu e deloc normală reacția ei. Nu trebuia să reacționeze așa”, a spus Laurențiu Reghcampf pentru GSP.

Apoi, s-ar fi vehiculat că Anamaria Prodan și Dan Alexa ar fi avut o relație la un moment dat.

„Dacă exista o asemenea legătură, nu mai existam noi. N-a fost! N-am avut nicio problemă cu Ana în direcția asta. Eu tot timpul i-am spus că trebuie să-și controleze ieșirile. Să nu jignească… Eu sunt un altfel de om. Mai retras, mai calm. Care ține balanța, dar de multe ori nu o poți controla pe Ana. E o fire mai vulcanică”, a mai precizat Reghcampf.

„Eu m-am obișnuit și o cunosc foarte bine. Stăm zi de zi și nu am niciun fel de probleme. Nici nu trebuie să vorbesc cu ea ca să-mi dau seama în ce stare e. Ana este un om care luptă pentru ideile lui”, a relatat Laurențiu Reghecampf.

Sursă info: VIVA

Ce a spus Dan Alexa, după incidentul de la stadion

„Adică? Am vorbit despre jucători, avem probleme cu lotul. Să fim serioşi. Am citit şi eu. Să fim serioşi. Despre fotbal, ceva? Sper să aducem repede doi jucători”, a declarat Dan Alexa pentru DigiSport, dupa ce imaginile s-au viralizat rapid.

„Am vorbit despre nişte jucători. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasă şi vulcanică. La ce circ e în presă, iar sunt în prim-plan. Sunt obişnuită să fiu numărul 1 în presă şi în sport şi am simţit că îmi ia faţa Halep.

M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câştigat ea Wimbledon-ul… Glumesc. Am avut o discuţie despre două transferuri mai nereuşite. Atât. Nimic mai mult”, a spus si Anamaria Prodan, potrivit Cancan.
Publicat: 08 Jul. 2020, 13:12 Vedete
Pe aceeași temă