Cumplit! Fratele fostului fotbalist Petre Grigoraș a murit de coronavirus: ”În 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă”

Publicat: 31 Mar. 2020, 15:46 Arhiva

Fratele lui Petre Grigoraș a murit. Este doliu în familia antrenorului și fostului fotbalist Petre Grigoraș. Fratele său în vârstă de 59 de ani s-a stins din viață, după ce a stat câteva zile în spital, după ce a fost infectat cu coronavirus.

Din păcate, Petre Grigoraș nu a putut ajunge la înmormântarea fratelui său, dar a povestit ce s-a întâmplat.

„Ieri mi-a murit un frate de coronavisus și am și alte probleme. El era în comuna Zemeș, în zona Bacăului. A fost răpus de această boală la 59 de ani. N-am putut merge la înmormântare. Azi, în 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă. Familia este în carantină. Este îngrozitor, dar asta-i viața”, a declarat Petre Grigoraș potrivit site-ului doarromania.ro, citează Realitatea.

„Eu sunt în Constanța acum. Am plecat de pe 12 martie de când s-a oprit campionatul. Discut în fiecare zi cu conducătorii clubului. De la echipă, deocamdată, nu este nimeni infectat. Nici jucători, nici angajați. Dar sigur că există o stare de teamă. Mie n-o să-mi fie frică să revin pentru că sunt convins că atunci când se va putea juca fotbal vom fi cât de cât în siguranță”, a mai transmis el.

Fratele fostului fotbalist este trecut drept decesul nr. 48 din cauza coronavirusului. Ce au transmis autoritățile, după ce acesta a murit: ”Deces 48. Bărbat, 59 de ani, jud. Bacău. În data de 26.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic Boli Infecțioase Iași.

Data deces: 30.03.2020 – Spital Judetean de Urgență Bacau – secție Boli Infecțioase. Patologie preexistentî: hipertensiune arterială. Diabet zaharat tip II decompensat”.

Totodată, până acum, 72 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timișoara, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu și Ialomița, au decedat.

Publicat: 31 Mar. 2020, 15:46 Arhiva
Pe aceeași temă