Cumințelul Virgil Ianțu și-a ”clătit” ochii la NUBA și a înghițit în sec… șampania!

Publicat: 14 iun. 2021, 19:38 Autor: ileana.ghinea Vedete

Du-l pe cumințelul Virgil Ianțu la club și o să primești fix exemplificarea proverbului „omul potrivit la locul nepotrivit”. Cumva, antamarea omului de televiziune cu atmosfera de „bumpți-bumpți” suferă o cumplită nealiniere. Imaginile vorbesc de la sine, asemenea vibe-ul vedetei TV.

Zilele trecute, Virgil Ianțu a fost surprins de colegii paparazzi CIAO.RO în timp ce încerca să se bucure de atmosfera de la NUBA. Încerca, spunem, pentru că din imagini se vede treaba că situația nu-l prea inspira.

Virgil Ianțu a dat dovadă de proactivitate, nu avem ce comenta… A băut un pahar de șampanie, se vede clar că mai mult sec, decât cu interes, și-a mai clătit ochii în stânga dreapta, pentru ca într-un apoteotic final să decidă că bine ar fi să o pornească „cinstit” spre casă. Și-a luat canadiana la purtător și s-a făcut nevăzut, mai ceva ca prințul din poveste.

Explicația lipsei de interes? Cu siguranță, singurătatea. Virgil Ianțu este, fără doar și poate, genul de personalitate old school. Adică tipul acela de bărbat căruia nu-i stă bine în lume fără să fie însoțit de a lui jumătate. Posibil acesta să fie motivul lipsei de interes pe care îl afișează binecunoscutul om de televiziune.

Virgil Ianțu, logodit de mai bine de 15 ani!

Virgil Ianțu trăiește iubirea, nu o înregistrează la starea civilă. Cumva pe acest principiu au funcționat vedeta tv și a sa iubită, Roxana Alexandru.

„Ea știe, mâna e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani, dar… s-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta… Așa e de când e lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Tatal meu a fost preot, eu respect regulile, dar mă gândeam că există totuși o variantă doar pentru sufletul nostru. Nu există și eu cred că ar trebui reglementată. Nu vreau sa stau după acte!”, a povestit Virgil Ianțu acum ceva vreme.

Virgil și Roxana s-au cunoscut pe vremea când lucrau la Prima și de atunci au rămas împreună. Domnișoara Alexandru i-a fost producător domnului Ianțu la show-urile „Vrei sa fii miliardar?”, „Big Brother” sau „Star Factory”.

Relația lor a fost completată în iulie 2005 cu o minune de de fiică pe care au botezat-o Jasmina Maria.

Publicat: 14 iun. 2021, 19:38 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă