Virgul Ianțu a făcut anunțul! ”Da, am început din nou căutarea pentru…”

Publicat: 16 Apr. 2021, 13:14 Vedete

Virgil Ianțu, celebrul prezentator de televiziune care a ținut audiența ridicată ani de zile cu emisiunea ”Copiii spun lucruri trăsnite”, a făcut un anunț neașteptat!

Virgil Ianțu a făcut un anunț special pe rețelele de socializare: emisiunea ”Copiii spun lucruri trăsnite” revine în prim-plan! Vedeta a scris pe Facebook că urmează să se deruleze castingul pentru copii în data de 21 aprilie, în Capitală. Copiii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani. Conform tvmania.ro, emisiunea care a fost lansată în urmă cu 20 de ani va fi online, pe canalele oficiale ale lui Virgil Ianțu și va fi difuzată săptămânal.

”Nu aveți idee de când aștept să vă întreb următorul lucru: aveți cumva un copil care spune lucruri trăsnite? Dacă răspunsul este DA, atunci poate vreți să îl aduceți la un casting și să mi-l prezentați și mie.
Da, am început din nou căutarea pentru copii inteligenți, cu păreri despre orice. COPIII SPUN LUCRURI… eu ascult!

Castingul va avea loc în 21 aprilie, în București, iar vârsta copiilor trebuie să fie între 4 – 7 ani. Toate celelalte detalii le veți primi în mesaj privat, promit. 😉 Și chiar dacă nu aveți un copil care spune lucruri trăsnite, dați un share, să ajungă la cine trebuie. Haideți să punem din nou copiii în prim plan, că e mai bine, vă zic eu!”, este mesajul pe care l-a scris pe rețelele de socializare Virgil Ianțu.

Nu aveți idee de când aștept să vă întreb următorul lucru: aveți cumva un copil care spune lucruri trăsnite? Dacă…

Posted by Virgil Iantu on Wednesday, April 14, 2021

Virgil Ianțu, declarații controversate după ce s-a vindecat de COVID

Este clar pentru toată lumea faptul că noul coronavirus nu iartă pe nimeni. Acest lucru l-a simțit și Virgil Ianțu pe pielea lui, după ce anul trecut s-a infectat cu temuta boală. După ce lucrurile au revenit aproape la normal, omul de televiziune a hotătât să împărtășească cu toată lumea experiența neplăcută prin care a trecut.

”Nu am fost internat, am avut o formă ușoară. Am pierdut gustul și mirosul. Am avut o stare neplăcută vreo patru zile. Acum sunt bine, nu m-am panicat. Am stat două săptămâni acasă, apoi am făcut și investigații, am plămânii afectați sub 10%. Nu au fost probleme”, a declarat Virgil Ianțu în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: ARHIVĂ

Publicat: 16 Apr. 2021, 13:14 Vedete
Pe aceeași temă