Cât de frumoasă este fiica lui Virgil Ianțu! Imaginile care au făcut senzație pe internet

Publicat: 04 Oct. 2020, 20:38 Vedete

Virgil Ianțu are cu ce să se mândrească! Fiica lui de 15 ani, Jasmina, este o adevărată domnișoară, superbă și cu toate atuurile necesare unui model.  Încă de mică fata omului de televiziune face furori, iar tatăl ei este topit ea și îi pune toată lumea la picioare.

„Dintr-o floricică pe care o țineam aproape într-o palmă, s-a transformat în cea mai frumoasă floare din lume. La mulți ani, Jasmina și îți mulțumesc că te-ai gândit că aș fi un tată bun pentru tine!”, a fost mesajul postat de Ianțu pe Facebook, atunci când Jasmina a împlinit 15 ani, mândru de fiica lui și de faptul că e tată de fată.

Jasmina Ianțu a fost înzestrată cu o frumusețe ieșită din comun, este extrem de naturală și își dorește să devină designer. Fiind pasionată de modă a avut chiar ocazia să fie model pentru noua colecție de hanorace cu mesaj a Andreei Raicu, care, se știe, este bună prietenă cu tatăl ei, încă de când lucrau amândoi la PrimaTV.

La început de toamnă, Andreea Raicu lansează o nouă colecție. Și a facut-o în colaborare cu una dintre cele mai frumoase tinere de la noi, fiica bunului său prieten Virgil Ianțu.

„Dacă cineva mi-ar fi spus în urmă cu 15 ani, când prezentam emisiunea Big Brother împreună cu Virgil Ianțu la Prima TV, că la un moment dat nu voi mai lucra în televiziune, că voi avea business-ul meu propriu și colecția mea de haine, tricouri și hanorace și că fiica lui Virgil, Jasmina, va poza pentru ele, n-aș fi crezut acest lucru nici măcar o secundă. Dar, cum viața este plină de surprize și se încăpățânează să-mi demonstreze în fiecare zi că niciodată nu trebuie să spui niciodată, după 15 ani, lucrurile exact așa s-au întâmplat”, spune Andreea Raicu.

„Întotdeauna mi-a plăcut Jasmina – și nu doar pentru că este fata unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei. E o fată extrem de frumoasă și foarte naturală, iar pe lângă asta este și extraordinar de bine crescută, lucru care nu mă miră, având în vedere că îl moștenește pe Virgil, care are niște principii de viață și valori foarte bine definite”, a mai adaugat Raicu.

În ceea ce privește colaborarea ei cu Andreea Raicu, Jasmina a fost foarte fericită și a mărturisit că își dorea o astfel de experiență pentru că în garderoba ei hanoracele predomină cu desăvârșire.

Am fost super fericită când Andreea m-a sunat și mi-a propus shootingul și îi sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Îmi doream o astfel de experiență, iar ea mi-a arătat cum se face în cele mai mici detalii. Iar hanoracele sunt parte din ținuta mea zilnică, la fel ca mai toată generația mea, hanoracul e o piesă de rezistență. Și mesajele sunt foarte cool, mai ales pentru cei din generația mea, e important să creadă că frumusețea vine din interior, din suflet, nu doar din filtre de Insta”, declară Jasmina Ianțu.

Fotografiile pentru promovarea colecției de hanorace au fost realizate de Alex Gălmeanu, cel cu care Andreea Raicu colaborează de aproape 20 de ani, de când a început să pozeze și ea  ca model.

Publicat: 04 Oct. 2020, 20:38 Vedete
Pe aceeași temă