Fiica lui Virgil Ianțu s-a pozat într-un costum de baie îndrăzneț! Jasmina se află într-o vacanță în Thailanda

Publicat: 14 ian. 2022, 16:05 Autor: Maria Apostol Vedete

Virgil Ianțu are motive să fie un tată mândru! Fiica lui în vârstă de 16 ani are toate calitățile pentru a urma o cariera în lumea modei. Iar asta s-a văzut și în cele mai recente poze pe care le-a publicat din vacanța pe care o petrece în Thailanda.

Jasmine Ianțu s-a relaxat cu familia, într-o vacanță în Thailanda. S-a încadrat perfect în peisaj și a știut să-și pună în valoare frumusețea exotică. Fiica prezentatorului se află la vârsta la care își pune în valoare feminitatea și adoră să pozeze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasmine (@jasmine.iantu) 

De data aceasta a fost ceva mai îndrăzneață. A publicat o imagine cu ea pe plajă, în care se apare într-un costum de baie din două piese, minuscul.

Cu toate că prezentatorul a recunoscut că nu îl sperie nimic legat de anii care urmează pentru fiica sa, întrebat fiind de faptul că e Jasmine are deja iubit, el a răspuns: ”Trecem şi peste această discuţie, care îmi dă noduri în stomac”. Însă, Virgil spunea pe atunci că are încredere în adolescentă și știe că va face alegerile bune, mai ales că el și soția sa îî sunt alături.

Nu mă sperie nimic, atâta vreme cât Roxana (n.r. soția lui) şi cu mine îi suntem alături. Avem o relaţie deschisă şi frumoasă cu Jasmina şi ştiu că o să îşi găsească drumul ei, în care noi o vom susţine”, declarat Virgil, la acea vreme.

Jasmina a colaborat cu Andreea Raicu

Dintr-o floricică pe care o țineam aproape într-o palmă, s-a transformat în cea mai frumoasă floare din lume. La mulți ani, Jasmina și îți mulțumesc că te-ai gândit că aș fi un tată bun pentru tine!”, a fost mesajul postat de Ianțu pe Facebook, atunci când Jasmina a împlinit 15 ani, mândru de fiica lui și de faptul că e tată de fată.

Jasmina Ianțu a fost înzestrată cu o frumusețe ieșită din comun. Este extrem de naturală și își dorește să devină designer. Fiind pasionată de modă a avut chiar ocazia să fie model pentru noua colecție de hanorace cu mesaj a Andreei Raicu. Care, se știe, este bună prietenă cu tatăl ei, încă de când lucrau amândoi la PrimaTV.

La început de toamnă, Andreea Raicu lansează o nouă colecție. Și a facut-o în colaborare cu una dintre cele mai frumoase tinere de la noi, fiica bunului său prieten Virgil Ianțu.

 

Publicat: 14 ian. 2022, 16:05 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă