Gabriela Cristea: „Așa-zisa dietă minune a mea, nu e chiar minunată!” Cum slăbește vedeta?

Publicat: 04 Jul. 2018, 11:20 Vedete

Vedeta a explicat care este regimul ei de viață după ce a născut

Cum slăbește Gabriela Cristea? Revenită de puțin timp pe micile ecrane, după ce a adus-o pe lume pe micuța Victoria, Gabriela Cristea este des întrebată cum reușește să ardă kilogramele în plus.

Sarcina cu micuța Victoria, dar și tratamentele pe care le-a urmat înainte să rămână însărcinată, au lăsat urme pe silueta prezentatoarei.

Cum slăbește Gabriela Cristea?

Cu ajutorul unui nutriționist. Vedeta tv urmează un regim strict care îi aduce un aport caloric de 1200 – 1500 de calorii pe zi. Cele 3 mese și 2 gustări sunt obligatorii în fiecare zi și, un alt lucru la care este foarte atentă Gabriela Cristea este să mănânce la ore fixe. În plus, bruneta bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol, un pahar cu apa în care stoarce o lămâie

”Eu aș vrea să pun capăt acestuit mit. Eu nu cred persoanele astea mai mironosițe care spun că mănâncă de toate, oricând și slăbesc. Nu, domnule! Eu am cinci mese pe zi, bine calculate, la gram și la firimitură.

Și chiar și așa, slăbesc foarte greu și într-o lungă perioadă de timp. Deci așa-zisa dietă minune a mea, nu e chiar minunată”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”.

Așa cum spuneam și mai sus, după nașterea micuței Victoria Margo, Gabriela Cristea a revenit în televiziune, la Antena Stars, unde prezintă emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Mă simt pregătită 100%. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase și constructive pentru telespectatori”, declara vedeta TV la începutul acestei veri.

Publicat: 04 Jul. 2018, 11:20 Vedete
Pe aceeași temă