Cum scap de un tatuaj? Dr. Levy îți arată LIVE

Publicat: 04 Jul. 2018, 11:00 News 3

Cum scap de un tatuaj? Dr. Levy îți arată LIVE și îți dă toate detaliile.

Cum scap de tatuajul care nu mai arata așa cum mi-aș dori? Ce fac cu desenul pe piele care și-a schimbat culoarea sau care, de ce nu, nu mă mai reprezintă. Până de curând, nu există soluție pentru aceste situații explicate mai sus. Orice greșeală făcută pe piele era condamnată să rămână acolo.

Astăzi, o dată cu evoluția medicinei, a medicinei estetice în speță, lucrurile s-au schimbat radical. Acum poți să scapi de tatuajul neinspirat simplu, fără durere și fără să rămână vreo cicatrice.

„Cu ajutorul laserului de ultimă generație, putem scăpa definitiv de orice tatuaj definitiv. Procedura nu este dureroasă. Se aplică cremă anestezică, cu o oră înainte de tratament, sau în cazul pacienților mai sensibili se poate interveni cu anestezie locală, injectabilă!”, explică Dr. Yair LEVY, chirurg plastician.

„Dacă este folosit corespunzător, tratamentul cu acest laser ferește pacientul de cicatrici sau semne care ar putea apărea în cazul proceduri de scoatere a tatuajului!”, continuă specialistul.

O altă întrebare des întâlnită în cazul oricărei intervenții este „Cât de mult durează până în momentul în care va dispărea total tatuajul?”. Sigur că perioada de timp diferă de la o persoană la alta. În unele cazuri tatuajul dispare după prima ședință, iar în alte este nevoie de două sau trei ședințe.

Cum scap de un tatuaj? Dr. Levy îți arată LIVE

Chirurgul plastician dr. Yair LEVY îți explică de fir a păr care este soluția definitivă și sigură de a scoate un tatuaj permanent.

Publicat: 04 Jul. 2018, 11:00 News 3
Pe aceeași temă