Cum se simte Marinela Chelaru la vârsta de 62 de ani! Actrița și soțul ei și-au făcut cadouri reciproc

Publicat: 12 Jul. 2021, 21:43 Vedete

Marinela Chelaru a spus în cadrul unui interviu cum se simte la vârsta de 62 de ani! Actrița și-a serbat astăzi ziua de naștere alături de soțul ei.

Actrița Marinela Chelaru a împlinit vârsta de 62 de ani în cursul acestei zile. În cadrul unui interviu, actrița a mărturisit că ea și soțul ei și-au făcut cadouri reciproc. Marinela Chelaru și-a petrecut ziua de naștere alături de soț, cea mai bună prietenă din copilărie, dar și alături de vecini. Prima persoană care i-a oferit un cadou de ziua ei de naștere a fost chiar soțul actriței, cu o săptămână înainte. Bărbatul i-a oferit o rochie de vară, decoltată.

”Mi-am dorit foarte mult un cărucior nou, cel vechi l-am stricat fără să vreau, când l-am băgat la mașina de spălat și l-am stricat și mi-a părut. Vechiul meu prieten, cel mai fidel prieten al meu mi-a zis ”Lasă, mami, nu te supăra, uite că-ți face tata cadou” și mi l-a făcut cadou. Eu am fost foarte fericită”, a povestit Marinela Chelaru în direct, la Antena Stars.

Marinela Chelaru, dezvăluiri îngrijorătoare despre starea sa de sănătate

De câţiva ani, Marinela Chelaru s-a retras din lumina reflectoarelor din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Celebra actriţă a preferat în această perioadă să stea mai mult în casă pentru a se proteja de noul coronavirus.

În cadrul unui interviu pentru impact.ro, vedeta a povestit cum s-a schimbat viaţa sa din cauza pandemiei.

Marinela Chelaru: ”Am ajuns să mă duc, de frică, până la colțul blocului”

“Nu m-am dus nicăieri, tocmai ca să nu am probleme, îmi este frică pe pandemia asta, numai la spital să nu ajungi. În perioada asta, și nu numai, cum am simțit că îmi este rău mi-am luat repede medicamentele, ca să nu mi se întâmple ceva mai rău de atât. Am ajuns acum să mă duc, de frică, până la colțul blocului”, a declarat Marinela Chelaru pentru sursa mai sus-menționată.

Aceasta a explicat că iese din casă doar în cazul în care are ceva important de făcut.

”Doar când mai apare vreo excepție, o filmare, mă duc mai departe de colțul blocului. Stau în casă, de un an și ceva, pentru a nu avea probleme de sănătate. Nu mai am nici puterea aia ca în tinerețe cum mai mergeam eu cu băieții de la “Vouă” peste tot”, a mai spus actrița.

Sursă foto: Captură video Youtube

Publicat: 12 Jul. 2021, 21:43 Vedete
Pe aceeași temă