Marinela Chelaru, dezvăluiri îngrijorătoare despre starea sa de sănătate: ‘Să nu mi se întâmple ceva mai rău de atât’

Publicat: 11 May. 2021, 15:22 Vedete
Marinela Chelaru, dezvăluiri îngrijorătoare despre starea sa de sănătate: ‘Să nu mi se întâmple ceva mai rău de atât’

Marinela Chelaru a făcut mărturisiri despre starea sa de sănătate. Actriţa a fost nevoită să ia măsuri drastice în pandemie pentru a nu se îmbolnăvi.

De câţiva ani, Marinela Chelaru s-a retras din lumina reflectoarelor din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Celebra actriţă a preferat în această perioadă să stea mai mult în casă pentru a se proteja de noul coronavirus.

În cadrul unuoi interviu pentru impact.ro, vedeta a povestit cum s-a schimbat viaţa sa din cauza pandemiei.

”Am ajuns să mă duc, de frică, până la colțul blocului”

“Nu m-am dus nicăieri, tocmai ca să nu am probleme, îmi este frică pe pandemia asta, numai la spital să nu ajungi. În perioada asta, și nu numai, cum am simțit că îmi este rău mi-am luat repede medicamentele, ca să nu mi se întâmple ceva mai rău de atât. Am ajuns acum să mă duc, de frică, până la colțul blocului”, a declarat Marinela Chelaru pentru sursa mai sus-menționată.

Aceasta a explicat că iese din casă doar în cazul în care are ceva important de făcut.

”Doar când mai apare vreo excepție, o filmare, mă duc mai departe de colțul blocului. Stau în casă, de un an și ceva, pentru a nu avea probleme de sănătate. Nu mai am nici puterea aia ca în tinerețe cum mai mergeam eu cu băieții de la “Vouă” peste tot”, a mai spus actrița.

Marinela Chelaru a dezvăluit și cum a petrecut sărbătorile pascale: “Ajungi să stai cuminte, la cuibar, nu credeam că este atât de greu. De Paște, am stat cu soțul meu în casă, singuri, am gătit și cam atât. Așa e la bătrânețe”, a precizat Marinela Chelaru.

Actriţa pare urmărită de blesteme

În 2004, ambii părinţi au părăsit această lume. Tatăl ei s-a stins din viaţă în urma unui accident rutier, iar la scurtă vreme  a murit şi mama ei: ”O vedeam  pe mama în fiecare dimineaţă cu ochii roşii. După 40 de zile de la decesul tatălui meu s-a prăpădit. Nu mai putea vorbi bine. A făcut un accident cerebral foarte puternic. Mi-a zis: «O să mă duc lângă tatăl tău să mă odihnesc»”.

În acel an, din cauza supărării, Marinela a trecut printr-o operaţie: ”M-am operat la glanda tiroidă, a fost un an de coşmar, mă părăsiseră şi ai mei. Noroc că m-a îngrijit mama-soacră, o bomboană de femeie, căci fără ea nu ştiu ce făceam”. 

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 May. 2021, 15:22 Vedete
Pe aceeași temă