Marinela Chelaru, la un pas de moarte: ”Mi-a explodat glanda. Am crezut că trăiesc într-un coșmar”

Publicat: 03 Feb. 2020, 13:20 Vedete

Actrița Marinela Chelaru a adus zâmbetul pe buzele multor oameni cu umorul său, dar din cauza problemelor de sănătate, îndrăgita actriţă a renunţat la teatru. După ce în urmă cu un an și jumătate a fost operată la inimă, actrița nu și-a revenit complet și slăbit foarte mult.

Marinela Chelaru, a intrat într-un con de umbră în ultima perioadă, după ce starea sa de sănătate nu i-a mai permis să fie atât de activă.

“Mi-a explodat glanda! Am crezut că trăiesc într-un coșmar! S-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, când tatăl meu a murit chiar de sărbătorile de iarnă, iar la o luna mi-a murit și mama. Nici nu mai știam ce se întâmplă cu mine! Tata a murit după ce a avut un accident ușor de mașină, însă starea lui s-a agravat după ce a făcut mai multe complicații. Iar mama, de supărare, pentru că avea diabet, i s-a agravat și ei starea după ce l-a pierdut pe tata”, și-a amintit actrița care a bucurat milioane de romani, ani de zile.

Chiar dacă îşi petrece cea mai mare parte a timpului acasă, actriţa şi-a fructificat timpul cu o pasiune mai veche, dezvoltată în copilarie: pictura.

“Cum m-am apucat de pictură? În şcoala generală am fost remarcată de către profesoara de desen, care ne-a scos într-o zi în spatele magazinului Unirea ca să desenăm blocurile din jur. Un curs interactiv după care şi-a dat seama că eu am potenţial şi m-a luat într-o tabără de instruire. Evident că minunea nu a durat foarte mult, iar apoi nu am mai făcut investiţii ca să-mi cumpar pensule şi acuarele. Până când am primit o trusă de la un prieten, în urmă cu ceva timp, şi m-am apucat din nou să pictez. Cum toţi au fost fascinaţi de rezultat, m-am gândit că ar trebui să continu, dar nu sa fac o afacere din asta”, a explicat actrita pentru Cancan.ro.

Marinela Chelaru, probleme grave de sănătate

Marinela Chelaru, în vârstă de 60 de ani, a vorbit despre perioada grea prin care a trecut în ultimul timp și a declarat că s-a împăcat cu gândul propriei morți: „Acum mă simt mai rău decât după operație am făcut infarct și am făcut operație pentru că acum mă uitam de sus de la voi. Am tensiune mare, îi spuneam și doctoriței, îmi zicea că sunt atacuri de panică, iar eu nu sunt plângăcioasă. Și mie mi se pare aiurea să am puseuri de tensiune, iau medicamente. Mi-a fost un rău de moarte, nu știu cum e când mori. E groasă, asta e, mă duc și aia e. Voi muri, voi muri, mă duc la Dumnezeu (…)”,  a declarat Marinela Chelaru în emisiunea „Răi Da’ Buni”.

Actriţa pare urmărită de blesteme

În 2004, ambii părinţi au părăsit această lume. Tatăl ei s-a stins din viaţă în urma unui accident rutier, iar la scurtă vreme  a murit şi mama ei: ”O vedeam  pe mama în fiecare dimineaţă cu ochii roşii. După 40 de zile de la decesul tatălui meu s-a prăpădit. Nu mai putea vorbi bine. A făcut un accident cerebral foarte puternic. Mi-a zis: «O să mă duc lângă tatăl tău să mă odihnesc»”.

În acel an, din cauza supărării, Marinela a trecut printr-o operaţie: ”M-am operat la glanda tiroidă, a fost un an de coşmar, mă părăsiseră şi ai mei. Noroc că m-a îngrijit mama-soacră, o bomboană de femeie, căci fără ea nu ştiu ce făceam”. 

Publicat: 03 Feb. 2020, 13:20 Vedete
Pe aceeași temă