Cum se simte Florin Busuioc. Actorul poate fi vizitat de un numar restrans de persoane

Publicat: 10 Nov. 2018, 13:16 Vedete

Marti seara, actorul a suferit 3 infarcte dupa ce a sustinut un spectacol pe scena teatrului din Craiova.

A ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. Acolo a fost operat de 3 medici care i-au montat un stent. Acum au aparut ultimele informatii despre cum se simte Florin Busuioc. In prezent, vedeta PRO TV se afla internata la Institutul „C.C. Iliescu”, din cadrul Spitalului Fundeni.

Actorul si omul de televiziune Florin Busuioc este in stare stabila. Medicii de la Institutul „C.C. Iliescu”, din cadrul Spitalului Fundeni sunt rezervati. Acestia sustin ca starea actorului este in continuare delicata.

Cum se simte Florin Busuioc la Spitalul Fundeni

Perioada de refacere a lui Florin Busuioc va fi una grea si de luna durata, informeaza Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania. In ultimele zile, a primit vizite doar din partea familiei si prietenilor apropiati. Medicii sustin ca acesta are nevoie de liniste si odihna.

Vizitele sunt scurte, in jurul a catorva minute. Actorul nu are voie sa fie deranjat prea mult. In prezent se afla intr-o rezerva la Terapie Intensiva. Medicii au foarte mare grija de el. Este posibil ca actorul sa mai fie supus unei noi interventii pentru a i se mai monta un stent.

„Este greu de spus evoluția ulterioară. Aceste vizite într-o secție de Terapie Intensivă ar trebui limitate într-o țară în care infecțiile nozocomiale sunt prezente. Este o situație alarmantă. Unul din cinci supraviețuitori ai unui infarct suferă un al doilea eveniment cardiac în următorii ani.”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, la România TV.

Florin Busuioc a fost operat si i s-a montat un stent

Florin Busuioc, transferat cu elicopterul la Spitalul Fundeni din Bucuresti. Primele imagini cu el FOTO + VIDEO
FOTO EXCLUSIV

Medicii din Craiova care s-au ocupat de cazul lui l-au operat de urgenta. Interventia chirurgicala a durat 10 minute. Eugen Ţieranu este cel care l-a operat pe actor. Tanarul este rezident si se chinuie sa se angajeze la Cardiologie de cateva luni. Cu toate ca i-a salvat viata lui Busu, Eugen Ţieranu nu se considera un erou.

Florin Busuioc a debutat în televiziune în 1996

“Am început la TVR, cu o emisiune pentru copii, «Tip-Top Minitop», la care am ajuns făcând un film pentru TVR, o poveste ţăcănită cu o pisică scăpată printr-un hotel. Mă rog, era foarte drăguţ filmul. M-au remarcat producătorii de la «Tip-Top Minitop» şi mi-au propus să fac asta. A durat câţiva ani emisiunea, am mai făcut o emisiune în paralel, tot acolo, la TVR, tot pentru copii. Emisiunea a continuat şi după ce am plecat eu”, a declarat prezentatorul TV pentru adevarul.ro.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Nov. 2018, 13:16 Vedete
Pe aceeași temă