Cum se mentine Lili Sandu slaba. Ce sport practica: ‘E hrana mentala!’

Publicat: 19 Nov. 2018, 10:48 Vedete

Fosta concurenta a emisiunii Exatlon Romania are o forma fizica de invidiat, devenind din ce in ce mai slaba si tonifiata.

Femeile o invidiaza, barbatii ii admira formele! Dar e timpul sa aflam cum se mentine Lili Sandu slaba. Pe langa o dieta echilibrata, vedeta face sport. Lili Sandu, care locuieste de cativa ani in America, dar mai vine prin Romania, sustine ca face doar kick boxing.

Antrenamentele complexe o ajuta sa se mentina in forma. A slabit si s-a tonifiat, iar mental se simte bine. Lili Sandu a marturisit ce beneficii are acest sport pentru ea.

Cum se mentine Lili Sandu slaba

„Eu chiar dacă consideram că mănânc sănătos, de fapt ceea ce mâncam eu nu mă hrănea pe mine, că despre asta este vorba, să-ţi hrănească organismul, nu doar să mâncăm ca să ni se umfle stomacul.

Există un anumit mod de viaţă în care nu trebuie să ne calculăm caloriile. Kick Boxing mă face să renunţ la toate kilogramele care s-au acumulat. Pe lângă sportul fizic, este şi sportul mental, meditaţia pe care o practic în fiecare zi”, a spus Lili Sandu, potrivit Antena Stars.

Publicat: 19 Nov. 2018, 10:48 Vedete
Pe aceeași temă