Cum se înțelege Andreea Bălan cu viitoarea soacră. Nu a acceptat-o la început: „Am fost acasă la el, la Sibiu”

Publicat: 08 sept. 2023, 14:09 Autor: Camelia Vedete

Victor Cornea a cucerit-o iremediabil pe Andreea și deja i-a cunoscut familia acesteia, pe fetele Ella Maya și Clara Maria, dar și pe mama ei. Și Andreea a fost prezentată părinților sportivului.

„Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. (…) Am fost acasă la el, la Sibiu, și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari”, a spus Andreea Bălan.

În ultimi doi ani, Andreea Bălan a renunțat să mai vorbească despre viața personală, concentrându-se mai mult pe carieră și pe creșterea fetelor. După divorțul de George Burcea, tatăl fetițelor ei, artista a mai avut o relație cu Tiberiu Argint, de care s-a despărțit în toamna lui 2021. Acum, Andreea se declară mai fericită ca niciodată în relația cu Victor.

„În ultimii doi ani nu am mai prea vorbit despre viața personală pentru că am considerat că trebuie să-mi dau timp ca să fiu singură și să lucrez cu mine. A trebuit să mă calibrez. Să unesc partea de pe scenă cu partea umană și, când am eliberat toate energiile negative, Universul mi-a dat tot ceea ce îmi doream, o persoană foarte potrivită pentru mine”, a declarat Andreea Bălan în iunie 2023, la Antena Stars.

Andreea Bălan nu este dorită de părinții iubitului

Se pare că părinții lui nu sunt deloc încântați de această legătură amoroasă din varii motive. Conform surselor Cancan.ro, familia nu privește deloc cu ochi buni relația lui.

„Părinții lui Victor i-au spus deja că ei nu se vor opune, dar că nu sunt deloc încântați. Nu s-au ascuns, au fost foarte clari. Nu o vor pe Andreea pentru că este prea expusă publicului, are și copiii. Ei sperau ca băiatul să-și găseasca o fată de vârsta lui sau mai mică, să se cunoască bine, apoi să se căsătorească. Toată familia este făcută foc, nu le place deloc că Victor e zilnic prin ziare, consideră că tot ceea ce se întâmplă, inclusiv această relație, îi distrag atenția de la drumul lui”, potrivit surselor Cancan.ro.

Cine este iubitul Andreei Bălan

Andreea Bălan are un nou iubit și nu se mai ascunde. Artista a publicat și primele fotografii cu el.

Andreea Bălan este în culmea fericirii alături de Victor Cornea, un cunoscut tenismen. CANCAN.RO a dat-o de gol și a scos la iveală detalii inedite despre noua idilă din showbizul autohton. Așa că, artista n-a mai stat pe gânduri și s-a afișat alături de bărbatul care o face fericită.

Tot sursele CANCAN.RO v-au informat că fosta soție a lui George Burcea și cunoscutul sportiv au fost plecați într-o escapadă în Paris, orașul dragostei. Au trecut zilele, iar vedeta a început să nu se mai ascundă de ochii lumii. Își trăiește fericită viața și nu ține cont de criticile nimănui.

Diferența de vârstă se pare că nu este o problemă, căci dragostea este de ajuns. Victor este mai mic cu aproape 10 ani decât celebra cântăreață, lucru care nu stă deloc în calea iubirii lor.

Publicat: 08 sept. 2023, 14:09 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă