Cum s-a înțeles Carmen de la Sălciua cu mama Geta. Artista, dezvăluiri din timpul mariajului cu fiul ei, Culiţă Sterp

Publicat: 25 iun. 2024, 12:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp s-au iubit câţiva ani, ba chiar au ajuns şi în faţa altarului. Au format unul dintre cele mai apreciate cupluri, atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. În cadrul unui interviu recent, cântăreaţa a vorbit despre relaţia cu fosta ei soacră.

Familia lui Culiţă Sterp a fost implicată în mai multe scandaluri de-a lungul timpului. Atunci când artistul a divorţat de Carmen de la Sălciua, mama acestuia nu a avut cuvinte de laudă la adresa fostei nore.

Cum se înţelegea Carmen de la Sălciua cu mama Geta

Cu toate acestea, vedeta mărturiseşte că pe parcursul mariajului relaţia lor a fost una foarte bună.

„Ne-am înțeles destul de bine (nr. cu mama Geta). Chiar pe parcursul căsniciei noastre am avut o relație destul de bună. Lucrurile au degenerat puțin în momentul în care ne-am separat, dar și asta am înțeles pentru că a fi mamă înseamnă să îți aperi puiul. Nu aveam nici copii, nici mari averi strânse împreună, dar acum fiecare își spune părerea”,a spus Carmen de la Sălciua în cadrul podcastului Povești de film cu Mara Bănică.

Despărţirea dintre cei doi artişti a fost intens comentată. În timp ce ei doreau să rămână discreți, mulți abia așteptau vestea cea mare și anume că vor avea un copil. N-a fost să fie fie așa însă, iar abia acum Carmen de la Sălciua a explicat de ce nu a devenit mamă.

„Am crezut că nu putem duce ceva până la capăt. Așa am crezut atunci. Eu am fost cea care nu și-a dorit la momentul respectiv. (Nr. Copii). Nu pentru că nu e o binecuvântare să ai copii, ci doar pentru că avem anumite episoade din viața mea și nu mă vedeam până la finalul drumului alături de el. (nr.Culiță Sterp). Și așa a și fost.”,a continuat Carmen de la Sălciua.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 25 iun. 2024, 12:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×