Carmen de la Sălciua se iubește cu un bărbat însurat? Cântăreața este acuzată că a ”spart” o casă

Publicat: 25 Oct. 2021, 12:20 Vedete

La scurt timp după ce a anunțat că este într-o relație serioasă, cântăreața Carmen de la Sălciua este acuzată că ar avea o relație cu un om de afaceri care este însurat.

Carmen de la Sălciua a mărturisit cu câteva săptămâni în urmă că iubește din nou. Nu a oferit însă detalii despre iubitul ei. Puse cap la cap, pozele ei de pe Instagram i-au dat de bănuit unei alte femei care avea informații că soțul ei s-ar iubit în secret cu artista.

Drept urmare, femeia înșelată a ieșit acum cu declarații și a explicat că soțul ei și Carmen de la Sălciua s-ar fi cunsocut la un eveniment, unde artista cânta. Iar de-acolo a escaladat relația lor.  Mai mult decât atât, femeia susține că soțul ei i-ar fi cerut divorțul.

Carmen de la Sălciua se iubește cu un bărbat însurat?

El a plecat în vacanță cu această femeie. I-am recunoscut portofelul în acele fotografii pe Instagram, dar am aflat de câteva zile că are o relație cu ea. Mi-a spus să-i dau divorțul că vrea să stea cu ea. S-au cunoscut la un eveniment, unde el a mers singur iar ea a cântat. Am încercat să îmi salvez căsnicia, dar se pare că el avea idei clare de atunci. Au mai fost multe discuții între noi, dar niciodată nu s-a ajuns să ceară divorțul. Acum că e cu ea, vrea să fie liber„, a declarat femeia pentru SpyNews.

Carmen de la Sălciua nu a vrut să ofere detalii despre noua ei relație. Însă a dat de înțeles că este una cât se poate de serioasă.

Acum bem cafeaua împreună, nu pot să spun chiar cu ce m-a impresionat de față cu el (…) Suntem împreună de o lună deja. Lucrurile merg bine, iar eu sunt fericită. Este o relație serioasă”, a spus Carmen de la Sălciua.

Publicat: 25 Oct. 2021, 12:20 Vedete
Pe aceeași temă