Carmen de la Sălciua a trecut printr-o perioadă dificilă: ”Am avut nevoie de liniște”

Publicat: 13 ian. 2021, 10:33 Autor: Andreea Voicu Vedete

Carmen de la Sălciua este o artistă foarte apreciată în România, care aduce mereu zâmbete pe chipurile oamenilor, dar le stârnește și emoții prin melodiile pe care le fredonează. Însă nu mulți știu că artista s-a confruntat cu o perioadă dificilă în viața ei.

Cântăreața a spus pe un cont de socializare motivul pentru care nu a mai apărut în emisiuni de televiziune. Carmen de la Sălciua spune că a trecut printr-o perioadă dificilă și a realizat că are nevoie de timp pentru sine.

”A fost o perioadă în care am avut nevoie de liniște, de a medita asupra mea, de a mă vindeca, de a mă pune pe picioare, de a realiza ce contează, de a mă descoperi… se poate numi și un timp al meu”, a scris Carmen de la Sălciua pe InstaStory.

Ce a spus Carmen de la Sălciua, după ce Culiță Sterp a anunțat că va deveni tătic

Un anunț avea să bucure pe toată lumea în prima ediție a sezonului II ”Survivor România”: Culiță Sterp urmează să devină tătic! Fosta sa soție, Carmen de la Sălciua, a fost întrebată de către un internaut ce părere are despre acest lucru.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au fost împreună o perioadă, au fost și căsătoriți, însă neînțelegerile dintre ei i-au condus la o separare definitivă. Recent, cântărețul a făcut un anunț îmbucurător în prima ediție a sezonului II ”Survivor România”, emisiunea de la Kanal D: acesta urmează să devină pentru prima oară tătic. Evident, emoționat, a dezvăluit cu zâmbet acest lucru în fața celorlalți concurenți: „Am venit aici să îl răzbun pe fratele meu, Iancu Sterp. A ajuns până în finală la Survivor și nu a câștigat. Iubita mea trebuie să nască. Chiar dacă n-o că câștig, o să merg acasă cel mai fericit dintre toți”.

Ce a răspuns Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua a fost întrebată pe rețelele de socializare ce părere are despre faptul că artistul Culiță Sterp urmează să devină, oficial, tătic: ”Culiță o să fie tată! Ce sentimente ai față de acest lucru?”, a fost întrebată artista. ”Doamne ajută să vină pe lume sănătos! Mă bucur pentru el! Să prețuiască toate astea! Noi doi suntem demult pe drumuri diferite”, a răspuns ea.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 13 ian. 2021, 10:33 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă