Cum s-a descurcat fiica lui Virgil Ianţu la Bacalaureat. Jasmina a trecut prin mari emoţii

Publicat: 09 iul. 2024, 12:40 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Cum s-a descurcat fiica lui Virgil Ianţu la Bacalaureat. Jasmina a trecut prin mari emoţii

Virgil Ianţu este un tătic mândru. Fiica lui a susținut în urmă cu doar câteva zile examenul de Bacalaureat pe care l-a promovat cu note foarte bune. Prezentatorul TV a publicat în mediul online un mesaj emoţionant pentru Jasmina.

Jasmina a trecut prin emoţii mari la începutul acestei luni. Tânăra s-a pregătit intens pentru examenul maturităţii, iar rezultatele au fost cele la care se aştepta. Fiica lui Virgil Ianţu a muncit din greu în ultimii ani pentru că şi-a dorit să îşi facă părinţii mândrii.

„Sunt tatăl unei fete minunate care are același stres, doar că ea a avut parte de profesori și părinți care au susținut-o în toate etapele prin care a trecut. Noi, părinții, trebuie să ținem cont de niște lucruri. În această perioadă în care copilul nostru învață se acumulează presiunea dată de miza acestor examene. Neîncrederea și scenariile cele mai negre se așază în mintea lor. Rolul nostru de părinți este foarte important acum. Trebuie să fim răbdători și înțelegători chiar și atunci când ne spun că ceea ce învață e inutil, că materia e învechită și că nu văd sensul comentariilor la română, etc. Logica dispare pentru că presiunea crește, iar ei au nevoie să se descarce și să își găsească înțelegere, să aibă un aliat în toată lupta asta cu învățatul”, transmitea Virgil Ianțu pe când fiica lui învăța.

Cum s-a descurcat fiica lui Virgil Ianţu la Bacalaureat

Ieri, Jasmina Ianțu a primit rezultatele. Tânăra este foarte fericită pentru că totul a ieşit aşa cum a sperat. Tatăl său i-a transmis un mesaj public în care i-a spus cât este de mândru de ea.

„Felicitări, Jasmina, și îți mulțumim că ne faci cei mai fericiți părinți din lume!

Ai muncit foarte mult pentru examenele astea, ai trecut prin tot felul de stări și emoții, ai fost conștiincioasă și foarte implicată. Am făcut echipă bună cu tine și sper să rămânem așa toată viața. Felicitări tuturor copiilor și părinților care au trecut prin Bac, drum bun în viață și să înceapă distracția!!! #family #bacalaureat2024 #happyparents”.

Ce vrea să facă fiica lui Virgil Ianţu pe viitor

Tânăra a absolvit Liceul Teoretic Internațional de Informatică București. Cât despre studiile universitare, tânăra a declarat înainte de examene că a ales să plece în afară, Marabella, Spania, în domeniul ospitalității.

„Este un sediu care s-a deschis recent, acum câțiva ani în Marbella. Mi se pare o meserie de viitor, mai ales în România, pentru că totul este într-un proces de dezvoltare de câțiva ani. Chiar dacă te duci la o facultate de hospitality, după poți să o iei pe foarte multe drumuri. Adică există multe opțiuni”, a mai dezvăluit tânăra.

Întrebată ce funcție poate avea după ce finalizează studiile, fiica lui Virgil Ianțu a dezvăluit: „Pot să ies concierge. Dacă eu vreau, pot să mă duc și în politică, pe turism. Inițial, mă gândesc să fac marketing la un hotel, la un lanț de hoteluri. Ăsta este visul meu. Dar o să văd treptat ce îmi doresc să fac. Plus că la facultate aici, unde merg eu, este sistemul ăsta super mișto, în care din primul semestru te învață tot ce înseamnă management hotelier, ce ar trebui să faci. Și dup-aia, te duci într-un internship, îți alegi. Și chiar muncești super mult, să nu vă imaginați că e ceva fun. Te trezești la 5 dimineața în fiecare zi, te disciplinează.” (CITEŞTE MAI MULTE AICI)

 

Sursă foto: social media

Publicat: 09 iul. 2024, 12:40 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×