Fiica lui Virgil Ianţu se pregătește pentru examenul de Bacalaureat. Ce job şi-a ales tânăra după terminarea studiilor: „Fac curat în cameră, o să fac curat în wc-uri”

Publicat: 21 iun. 2024, 11:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Fiica lui Virgil Ianţu trece printr-o perioadă stresantă din viaţa ei, asta pentru că a început sesiunea examenelor de Bacalaureat. Tânăra are emoţii, dar spune că este încrezătoare pentru că s-a pregătit intens pentru ceea ce va urma. De asemenea, Jasmine Ianțu ştie şi ce va face pe viitor.

În urmă cu doar câteva zile, Jasmine a participat la un eveniment monden. Tânăra a oferit câteva declaraţii pentru CANCAN.RO în care a dezvăluit ce planuri de viitor are. Tânăra a mărturisit că e foarte stresată în privința examenului maturității.

„Sunt pusă într-o situație horror, dar o să trec prin ea, cum toată lumea trece prin momente mai proaste sau mai stresante. E normal, face parte din viață și mi se pare o situație inițiatică. Chiar dacă este greu, cumva o să reușesc.”, a spus fiica prezentatorului TV într-un interviu pentru Cancan.

Ce vrea să facă fiica lui Virgil Ianţu pe viitor

Cât despre studiile universitare, tânăra a declarat că a ales să plece în afară, Marabella, Spania, în domeniul ospitalității.

„Este un sediu care s-a deschis recent, acum câțiva ani în Marbella. Mi se pare o meserie de viitor, mai ales în România, pentru că totul este într-un proces de dezvoltare de câțiva ani. Chiar dacă te duci la o facultate de hospitality, după poți să o iei pe foarte multe drumuri. Adică există multe opțiuni”, a mai dezvăluit tânăra.

Întrebată ce funcție poate avea după ce finalizează studiile, fiica lui Virgil Ianțu a dezvăluit: „Pot să ies concierge. Dacă eu vreau, pot să mă duc și în politică, pe turism. Inițial, mă gândesc să fac marketing la un hotel, la un lanț de hoteluri. Ăsta este visul meu. Dar o să văd treptat ce îmi doresc să fac. Plus că la facultate aici, unde merg eu, este sistemul ăsta super mișto, în care din primul semestru te învață tot ce înseamnă management hotelier, ce ar trebui să faci. Și dup-aia, te duci într-un internship, îți alegi. Și chiar muncești super mult, să nu vă imaginați că e ceva fun. Te trezești la 5 dimineața în fiecare zi, te disciplinează.”

Şi a continuat: „Fac curat în cameră, o să fac curat în wc-uri. O să trebuiască să-mi fac patul în fiecare dimineață, chit că vreau sau nu vreau. Dar sunt obișnuită cu asta, pentru că în rutina mea intră făcutul patului, curățenia de duminică, sunt deja stabilite la mine.”

 

Sursă foto: social media

Publicat: 21 iun. 2024, 11:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×