Cum reușește Valentina Pelinel să aibă o siluetă de invidiat și cum o susține Cristi Borcea

Publicat: 19 May. 2021, 12:05 Vedete

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, au o familie unită, echilibrată. Celebra blondină a mărturisit cum o susține soțul ei și cum reușește să aibă o siluetă de invidiat!

Valentina Pelinel este o femeie norocoasă. Nu doar că are lângă ea un bărbat care o iubește necondiționat, dar frumoasa blondină are noroc și în alte planuri. De exemplu, atunci când vine vorba despre sănătate, Valentina reușește, fără doar și poate, să aibă mereu o siluetă de invidiat. A slăbit, face sport și mănâncă sănătos, iar soțul ei, Cristi Borcea, este întotdeauna acolo lângă ea pentru a o susține și sprijini. Chiar dacă a trecut prin două nașteri, Valentina Pelinel și-a ”redresat” organismul și arată incredibil!

Pentru actualitate.net, Valentina Pelinel a declarat faptul că a fost atentă la alimentație în ultimele luni de zile, deoarece a dorit să se mențină la greutatea de 65 de kilograme.

„Nu sunt așa slabă, am 65 kilograme, e greutatea la care mă simt bine. Merg zilnic la sală, fac sport în cursul săptămânii, cu mici excepții, asta daca plec din oraș. Măsura mea este S-M. Sunt pofticioasă și mănânc ce doresc, dar în ultimele luni chiar am fost atentă la alimentație, mai ales cantitativ, pentru că mi-am dorit să ajung la greutatea mea de 65 de kilograme”, a mărturisit ea.

După două nașteri, organismul Valentinei s-a schimbat: „Rămăsesem cu 2-3 kg de care nu mai scăpam după nașterea fetițelor și până la urma am reușit:) Mie îmi și place să fac mișcare și știi că mă antrenez cu prietena mea buna, Luminița Nicolescu. Și în timpul sarcinilor a făcut mișcare cu mine. Asta e greutatea la care mă simt eu bine, 65 kg. Le-am dat în timp și rămăsesem cu 2-3 kg. La Milan am luat 26 kg și la fetițe 29. Le-am dat repejor în timpul celor 6 luni de alăptat la fiecare copil, dar rămăsesem cu cele 2-3 kg cu care m-am distrat vreun an”.

Pe de altă parte, Valentina Pelinel are o susținere enormă din partea lui Cristi Borcea, partenerul ei de viață: „Știi vorba aceea”10% inspirație și 90% transpirație. Am ajutoare, slavă Domnului și sunt și foarte organizată. El (n.r Cristi Borcea) mă încurajează și îmi zice mereu că e de mândru de mine că fac sport și da, ai dreptate, susținerea e importantă. Și el face sport și e îngrijit și atunci mă înțelege”.

Cum mențin pasiunea vie Valentina Pelinel și Cristi Borcea în căsnicia lor

La început, multe persoane nu au crezut în cuplul lor, însă Valentina Pelinel și Cristi Borcea au demonstrat că iubirea tronează în relația lor, făcând abstracție de ”gurile rele” ale celorlalți oameni. Relația lor a avut un început ușor controversat, căci atunci când s-au cunoscut, Cristi Borcea era căsătorit cu Alina Vidican. Ulterior, însă, afaceristului i s-au aprins călcâiele după frumoasa blondină.

Au împreună trei copii și le dedică totul lor. Însă cum reușesc mereu să își mențină flacăra pasiunii vie în mariaj? Răspunsul este destul de simplu: niciodată nu uită să își acorde timp unul celuilalt în cuplul lor. Fostul patron al clubuluI Dinamo și Valentina Pelinel ar dori ca în vară să se mute în Stațiunea Olimp, pe litoral, căci parcă muntele nu le mai priește acum. În relația lor este important și gestul romantic, iar așa cum spuneau și ei într-un interviu, mai demult, Cristi Borcea este un bărbat romantic.

„Întotdeauna ne rezervăm timp doar pentru amândoi, chiar și seara, chiar dacă venim obosiți acasă. Avem locuri în care plecăm doar amândoi. La vară, ne vom muta în stațiunea Olimp. La munte, avem un loc foarte drăguț, la o cabană, în munți, unde nu vezi multe persoane”, a spus Valentina Pelinel la Antena Stars.

Sursă foto: arhivă Ciao, capturi video Youtube

Publicat: 19 May. 2021, 12:05 Vedete
Pe aceeași temă