Cum mențin pasiunea vie Valentina Pelinel și Cristi Borcea în căsnicia lor! Blondina a mărturisit totul

Publicat: 21 Feb. 2021, 15:44 Vedete

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Însă, nu multe persoane știu cum reușesc cei doi să mențină mereu vie pasiunea în căsnicia lor.

La început, multe persoane nu au crezut în cuplul lor, însă Valentina Pelinel și Cristi Borcea au demonstrat că iubirea tronează în relația lor, făcând abstracție de ”gurile rele” ale celorlalți oameni. Relația lor a avut un început ușor controversat, căci atunci când s-au cunoscut, Cristi Borcea era căsătorit cu Alina Vidican. Ulterior, însă, afaceristului i s-au aprins călcâiele după frumoasa blondină.

Au împreună trei copii și le dedică totul lor. Însă cum reușesc mereu să își mențină flacăra pasiunii vie în mariaj? Răspunsul este destul de simplu: niciodată nu uită să își acorde timp unul celuilalt în cuplul lor. Fostul patron al clubuluI Dinamo și Valentina Pelinel ar dori ca în vară să se mute în Stațiunea Olimp, pe litoral, căci parcă muntele nu le mai priește acum. În relația lor este important și gestul romantic, iar așa cum spuneau și ei într-un interviu, mai demult, Cristi Borcea este un bărbat romantic.

„Întotdeauna ne rezervăm timp doar pentru amândoi, chiar și seara, chiar dacă venim obosiți acasă. Avem locuri în care plecăm doar amândoi. La vară, ne vom muta în stațiunea Olimp. La munte, avem un loc foarte drăguț, la o cabană, în munți, unde nu vezi multe persoane”, a spus Valentina Pelinel la Antena Stars.

Câte operații estetice are Cristi Borcea!

Cristi Borcea a mărturisit în cadrul unui interviu că a apelat la operații estetice încă de la vârsta de 30 de ani. La 35 de ani afaceristul și-a făcut primele injecții cu botox, pentru un aspect mult mai tânăr, dar totodată natural.

Afaceristul este pro intervenții estetice, însă doar atunci când acestea nu sunt prea exagerate.

„Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale. De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a povestit Cristi Borcea.

Sursă foto: capturi video Youtube, arhivă CIAO

Publicat: 21 Feb. 2021, 15:44 Vedete
Pe aceeași temă