Cum reușește Romanița Iovan, la 57 de ani, să-și păstreze silueta de model! ”E o chestie de voință și de credință”

Publicat: 10 ian. 2022, 20:36 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Romanița Iovan are o siluetă de invidiat la cei 57 de ani ai săi. Creatoarea de modă este foarte atenta la alimentație, motiv pentru care reușește să-și mențină aceeași greutate de ani buni.

Ce face Romanița Iovan ca și mențină silueta?

“Dacă vrem să facem într-adevăr un efort, nu e un efort foarte mare, dar este un efort, este important să eliminăm câteva alimente și să ținem oarecum un număr suficient de mic de calorii. Practic nu ar trebui să avem mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Dacă chiar ne dorim să slăbim. Și să nu mâncăm după ora 19:00. E simplu de ținut teoretic, mai greu este cu practica”, a declarat Romanița Iovan pentru CIAO.RO.

Este foarte atentă la alimentație, însă asta nu înseamnă de Sărbători nu a gustat din preparatele tradiționale.

Ce a mâncat de Sărbători

“Nu gătesc specific ce se mănâncă de sărbători, că vorba fiului meu: mama știe să facă numai salate. Eu asta mănânc, asta știu să fac. Eu chiar am ținut și postul, țin astea două posturi de Crăciun și de Paște. E o chestie și de voință și de credință. E un cumul și chiar mă simt bine, eu oricum mănânc salate. Nu e un efort prea mare, mai ales ca s-a mâncat foarte mult pește. Chiar a fost foarte ușor de ținut postul. De Crăciun… am gustat si eu un cârnat, două sarmale și cozonac”, ne-a mai spus designerul.

Prezentă la lansarea cărțiiSunt Unic într-o lume diversă”, scrisă de Ani Crețu, Romanița Iovan ne-a dezvăluit ce program inedit a avut de Crăciun. În Ajun, ea, împreună fiul ei, și prietenul Iulian, au împodobit bradul: “Îmi place chestia asta să ne bucurăm de el exact cum făceam când eram mici”. De Crăciun, toată gașca a plecat spre Teleorman, acasă la Iulian șimama soacră”, iar pe 26 Decembrie aceștia au vizitat-o pe Corina Danilă și fiica ei, Riana – fina Romaniței – care și-a serbat frumoasa vârstă de 18 ani.

Ce așteptări are Romanița Iovan de la 2022?

Romanița Iovan crede anul 2022 va fi unul bun și norocos pentru ea!

Chiar am făcut la un moment dat, de curând, o socoteală simplă a lui 2022. Doi cu doi cu doi îți dă cifra șase, e o cifră norocoasă pentru mine. Și sper că 2022 o să fie un an excelent. Eu am crezut tot timpul în legea compensației. Dacă a fost mai greu în 2020 și în 2021, trebuie să urmeze cel puțin următorii doi ani, să compenseze ceea ce s-a întâmplat… Dacă se poate compensa vreodată, dar măcar să fie mai buni. Aștia au fost mai grei, trebuia să trecem și noi prin ceva. Am zis tot timpul că e cu războaie, părinții, bunici, străbunici, noi nu am avut până acuma nimic așa, să zic, spectaculos. A fost războiul ăsta pandemic, periculos și asta”, ne-a mai spus creatoarea de modă.

Publicat: 10 ian. 2022, 20:36 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă